Mi-ar fi plăcut să vizitez Istanbul până acum

Dincolo de părerea de rău pentru oamenii din Turcia, care fie vorba între noi – și-o cam fac cu mâna lor, cum atlfel ne-o facem și noi, regretul meu mare este că anul acesta ar fi cam ultimul an de vizitat Istanbul.

Nu e deloc sigur nici acum, dar mi-e că dacă nu o vom face anul acesta, nu știu dacă vom mai reuși în următorii 20-30 ani. Și, din tot ce am văzut până acum sau mi s-a povestit, mai ales despre Istanbul, ar fi un mega păcat.

Până acum eram pe principiul că destinațiile din Europa sau apropiere nu ar fi prioritare, că vom avea energie destulă de ele și pe la 40-50 ani, eventual cu vreun copil mic de mână. Contextul actual însă te îndeamnă la ideea că tot ce e departe e secundar, și ce e aproape ar trebui vizitat.

3 Comments on Mi-ar fi plăcut să vizitez Istanbul până acum

  1. Chiar vă e frică de sultan? Eu cred că e doar o încordare a mușchilor pentru a beneficia/negocia unele avantaje strategice în zonă, atât din punct de vedere economic cât și militar.

    Din punctul meu de vedere Turcia are multe de pierdut dacă o ia pe arătură. Despre noi, ceilalți, nu mai vorbesc…

    • Nu de Erdogan mi-e mie frică, ci de repercursiunile deciziilor sale. Gândește-te cât s-au înmulțit atentatele prin Turcia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*