Despre

Scriu in timpul liber pe acest blog, trecut prin tot felul de transformari de la primul articol din 2008. 🙂

Câteodată despre digital, câteodată personal..

Profesional om de ecommerce & performance marketing, am trecut prin toate stadiile acestui domeniu, de la freelancer la proiecte proprii, crescut magazine online, om de agenție și platforme web, înapoi la client și cine știe ce mai urmează.
Am muncit în ecommerce, digital marketing, platforme de tehnologie pentru marketing și călătorii în Timișoara, București și Copenhaga iar de ceva ani mă ocup d’ale ecommerceului la un furnizor de materiale pentru construcții și renovări. Pentru cei care mă caută profesional, CV-ul este pe Linkedin.

AffSS-ziua-2-v-65

Ma gasesti si pe Facebook | Twitter | Linkedin.
In general accept pe Facebook persoane cu care am comunicat macar 1 data real-life.

Reguli:

1. Comentariile de pe adrese de email false sau cu nume anonim nu le accept
2. Ma astept la o comunicare civilizata
3.Toate opiniile prezentate sunt strict ale propriei persoane și de foarte multe ori se pot schimba în timp. Sub nici o forma opiniile prezentate pe acest blog nu trebuie luate drept o pozitie a companiei la care lucrez sau la care am lucrat.

De vreme ce articolele mele despre calatorii si avionase au atras ceva trafic pe blogul personal, din aprilie 2014 imi gasesti jurnalul de calatorie si pe T2T.ro – Time to travel.

16 Comments on Despre

 1. Am si eu o rugaminte la tine am vazut pe forum ca ai avut prb cu telefonul…am un SPV E650 si are aceleashi probleme nu pot efectua apeluri primi conecta le net…spune mi te rog ce ai facut sa`si revina am incercat si cu hard reset am intalat si alt rom tot degeaba ..ms mult !

 2. @Ale
  Ne mobilizam, dar ce naiba, ca Bucurestiul are tare multe bloguri, clar vor lua 6 locuri…noua timisorenilor si sibienilor ne mai raman cate 2 locuri de bloggeri.
  Tu ai inscris tot Fagetul la cititori? :))

 3. Mi-a plăcut!
  100% de acord cu afirmaţiile privitoare la SEO!
  Şi eu fac şi pretind că mă pricep. Dacă mă iau după Gogu’, mă pricep chiar foarte bine, de vreme ce sunt prieten cu Pinguinul! 🙂
  am văzut şi eu oferte de SEO cu carul. Ultimul lucru pe care l-aş face e să mă las pe mâna unei companii de webdesign.
  E ca şi cum mi-aş lăsa nevasta în grija unuia ieşit din armată, din cazarmă, cu o oră înainte…

 4. Am gasit si eu acum acest blog. Imi place. O sa-l adaug pe lista de bloguri citite, langa seoarch.ro, webcopywriter.ro, seogan.ro, olivian.ro si inca cateva.
  Felicitari!
  Ce mai e nou prin Timisoara? Mi-e dor de locul unde am facut facultatea (sunt inginer, constructii de drumuri).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*