Termeni și condiții

Navigarea pe această pagină de internet presupune acceptarea în totalitate a tuturor termenilor și condițiilor de utilizare.

Această pagină are rolul de a te informa asupra drepturilor pe care le ai în relație cu navigarea pe site-ul claudiufarcas.ro, dar mai ales pentru a te informa asupra termenilor sub care ofer conținutul de pe acest website.

Limitarea răspunderii

Conținutul de pe acest site este oferit sub formula așa cum este și nici o informație de pe prezentul website nu trebuie luată ca opinie de specialitate.

Nu voi fi răspunzător pentru orice pierdere de venituri sau alte pierderi datorită navigării pe acest site sau deciziilor care au la bază textele citite pe această pagină de internet.

Drepturi de autor

Textele de pe prezentul site se pot prelua exclusiv cu acordul scris al autorului. Preluarea textelor nu se poate face înainte de a obține acordul în scris de la autor.
În situația preluărilor de până la 100 cuvinte, acestea se pot face în mod ocazional și obligatoriu cu menționarea sursei cu link activ vizibil care îndeamnă la citirea completă a articolului.
Preluarea nu se poate face pe site-uri de tip agregator.

Comentariile

Nu îmi asum răspunderea asupra opiniilor persoanelor care comentează pe prezentul website, deși voi modera comentariile jignitoare.

Fac parte din Termenii și Condițiile site-ului și: Politica de confidențialitate și Politica de cookies accesibile prin click pe link-ul de deasupra.