Căști wireless bluetooth pentru alergat

Acum vreo săptămână eram foarte fericit că mi-a sosit comanda de la Amazon. Îmi comandasem o pereche de căști bluetooth wireless pentru alergat. Cumva căștile A+ (cele mai bune pe care le am, chiar două perechi) nu stau prea confortabil pe urechi când alergi, deși calitatea sunetului este excelentă, așadar aveam nevoie de o alternativă.

Iar pe stradă parcă nu mă simțeam confortabil cu căștile over-ear, așadar aveam nevoie de o variantă mini.

Nedorind inițial să investesc prea serios, am căutat o pereche de căști bluetooth in-ear ieftine pentru alergat și pentru drumurile pe care le am. Și am filtrat după reviewuri, așa am ajuns la niște căști VAVA. Foarte recomandate de către cumpărătorii de pe Amazon. Cost vreo 30 EUR cu tot cu transport.

casti vava bluetooth amazon

Căștile stau confortabil în urechi, stau bine și mai izolează și sunetul. Desigur, unii au spus că ai auzi alte sunete când alergi, dar nu se bagă căștile chiar până în timpan, serios, că așa e normal să auzi sunetul mișcării propriului corp.

Din păcate căștile astea VAVA nu au niciun bass. Absolut nimic. Sunt excelente pentru convorbiri pentru Skype, dar pentru muzică sunt mega slabe.

Din păcate, când mă uitam și peste alte căști de acest tip, inclusiv la mult promovatele Beats se pare că și acelea au problemă cu bassul. Aparent, surpriză, chiar dacă e de 5 ori mai scump, nu întotdeauna e mai bun.

Va trebui să îmi caut alte căști pentru stradă și alergat. Sigur, caut in ear și blueetoth. Nu, Air Pods nu sunt căști de alergat și am nevoie de căști in-ear, că cele normale îmi cad din urechi.

Recomandări?

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

2 Comments on Căști wireless bluetooth pentru alergat

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*