Căști wireless ieftine – A+ SBG1 – neașteptat de bune

Săptămâna trecută am cumpărat și o pereche de căști wireless A+ SBG1, mai mult pentru acasă, după ce am cumpărat cele cu noise cancelling Philips SHL3850NC, mai scumpe, pentru birou. Le mai rotesc, dar na. 🙂 Spuneam că pentru acasă am nevoie de cât mai puține cabluri, mai ales datorită pisicilor, că una dintre ele are tendința să mi șe așeze în brațe și când mi-e lumea mai dragă și ascult mai cu patos muzica să își înfigă colții și să roadă cablul căștilor.

Ei bine, mă tot uitam după căști, eram chiar la birou, când intră unul dintre managerii de departament de la eMAG care se ocupă de aducerea în țară a produselor branduite A+. Profitând de ocazie, i-am arătat două modele și dacă sunt bune de ceva, că în general nu am încredere în produsele foarte ieftine – e o loterie – poți să cumperi produse excelente sau niște praștii care nu valorează nici prețul acela mic. Omul, foarte sincer, mi-a spus că ar fi excelente căștile SBG1, i-am spus hai, mă, la prețul ăla chiar așa să fie (erau și mega reduse, la vreo 90 lei, în oferta de ziua eMAG), dar tot am dat comanda, ar fi fost motiv de glume, ori dacă chiar nu erau bune, apelam la retur.

Și l-am primit.

Vreau să spun că sunt excelente. Sunetul este mai tare și mai clar decât pe lăudatele Philips SHL3850NC, serios! Pe laptopul de serviciu, dacă ascult muzica tare, gâfâie cele Philips. A+ SBG1-ul în schimb nu are nicio treabă. Nu are sistem de anulare al zgomotului, dar dacă le dai suficient de tare e OK.
Colegii mai spuneau că nici nu se aude prea tare ce melodii ascult 🙂

În rest, calitatea construcției foarte bună. Capacele căștilor sunt dintr-un plastic ușor cauciucat, buretele e moale, stă bine pe ureche – poate un pic prea strâns – dar nu am ce să reproșez căștilor pe partea de construcție. Mă supără un pic că din brațul de susținere iese oleacă cam mult cablu de legătură spre boxele căștilor, dar sunt eu paranoia probabil pe această parte.

Bateria, fiind căști wireless, autonome, până acum a ținut mult. Adică nu mi s-a descărcat niciodată într-un regim de utilizare normal, cu băgat la alimentare când nu ascult muzică și la 3-4 ore de muzică pe zi, acasă. Un alt avantaj este că încărcarea este pe microUSB, cred că se poate alimenta și de la un powerbank, când e nevoie.

Una peste alta sunt surprins de aceste căști. Să vedem acum fiabilitatea lor 🙂

UPDATE: După jumătate de an, mi-am mai comandat o pereche de astfel de căști. Sunt cele mai bune pe care le-am avut vreodată.
Am mai cumpărat o pereche să nu le mai iau mereu cu mine de la muncă – acasă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*