Vector Watch – un smartwatch îmbătrânit înainte de vreme

Ieri încercam să îmi instalez niște fețe noi pe Vector Watch. Din păcate nu multe lucruri noi, asta dacă era chiar ceva nou. Așa că am spus să îmi pun aplicația cu starea curentă a vremii, măcar să știu fără să deschid telefonul câte grade sunt afară.

În trecut acest feature de pe Vector Watch avea o problemă în sens că rămânea blocat, nu se mai actualiza. Mă gândeam, hai să vedem, poate de data asta s-a rezolvat. Din păcate nici nu l-am mai putut configura, că acest feature dădea eroare încă din momentul în care încerca să se conecteze la server.
Nici nu prea ai cui să mai raportezi această problemă, că produsul e abandonat, la review-urile din aplicația de Android nu se mai răspunde de ceva vreme, iar ultimul update a fost în martie 2017.

Mi-am cumpărat ceasul anul trecut, aș putea spune că garanția a expirat chiar înainte să expire. Nu te-ai aștepta totuși ca un produs tehnologic să își piardă din funcționalități imediat.

Și mă gândesc ce era anul trecut și cât îmi doream acest produs. Din păcate nu consideram că aș putea da 1.500 lei, așadar am așteptat reduceri, care într-un final au venit. Toată lumea are câte un vector watch, toată lumea era fericită, feed-ul pe facebook plin cu oameni care se pozau cu Vectorul.

Și mă gândesc acum că am rămas practic cu un ceas superb.

Aș fi vrut să îi schimb cureaua cu una originală, însă e complicat – nu știu dacă am de unde să îl cumpăr. În cele din urmă probabil o să merg la un magazin clasic de ceasuri să văd dacă pot schimba acolo cureaua cu ceva care să se potrivească.

E greu cu ceasurile, parcă nu ai vrea să le schimbi în fiecare an. De aceea e super mare dezamăgirea cu abandonul și exitul total Vector Watch.

Partea amuzantă la serviciu este că toți colegii mă întreabă de ceas și sunt super încântați când le arăt funcționalitatea primară. Sigur că nu le spun de buguri și evit să le arăt aplicația Android 🙂

Amuzant este că produsul este încă în stocul magazinelor online.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*