Comandă eMAG livrată prin Tazz

Tazz este un nou serviciu de livrare, rebranduit practic din aplicația locală de livrare EuCeMănânc. Este un competitor puternic mai ales pe zona de Food, unde se concurează direct cu Glovo sau Bolt Food.

Serviciul este cumpărat acum ceva timp de eMAG și este folosit mai nou inclusiv pentru a face livrări rapide de produse comandate de pe eMAG promise a se realiza în București în 1 oră.

Asta pe lângă tradiționalele livrări de mâncare pe care le oferă aplicația Tazz.

Într-o sâmbătă dimineață, cum numai ce m-am pus la calculator cu cana de cafea, trăznita de pisică a mea într-o secundă de neatenție a sărit pe birou și mi-a vărsat cana de cafea exact peste tastatură.

Tastatură care a mai primit niște șocuri de-a lungul celor 7-8 ani de când o foloseam, dar de data aceasta s-a compromis tasta de space. Așadar, am avut nevoie urgent de o nouă tastatură.

Zis și făcut, mă uit în oferta eMAG, știam că au serviciul acela de livrare în două ore (mi-am mai comandat în trecut chestii urgente) și am aplicat pentru prima dată filtrul de livrare prin Tazz.

Din păcate opțiunile erau foarte limitate pentru că îmi doream o tastură wireless și aveam 3 variante: un kit ieftin cu mouse, o tastură de gaming pe care o excludeam pentru că voiam ceva silențios și în cele din urmă tastatura pe care mi-am cumpărat-o și pe care o aveam în wishlist de ceva timp.

Plasez comanda pe la 12:18, îmi fac puțină treabă după aceea prin bucătărie, mănânc, primesc SMS-ul că a plecat comanda în livrare și la 13:10 sună interfonul. Deschid, urcă curierul, îmi dă produsul și îi mulțumesc pentru livrare.

Experiență așadar super rapidă și foarte confortabilă.

Cum prețul livrării a fost de 20 lei, diferența de preț între livrarea prin curier și conveniența livrării rapide este absolut minimă.

Selecția de produse însă nu este foarte mare, am o vagă impresie că livrarea se face din stocul showroomurilor, nu neapărat de la depozitele centrale (nu văd cum ar putea altfel să livreze într-o oră).

Serviciul este disponibil și în alte localități în afară de București – am văzut toate orașele în care eMAG are un showroom fizic: Timișoara, Constanța, Iași, Cluj, Sibiu, Brașov, Oradea șamd.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*