Un zbor foarte mișto cu KLM spre Amsterdam

Am la activ, până acum, 7 zboruri cu KLM. Doar cu TAROM și British Airways am ceva mai multe zboruri 🙂

Top 3 companii aeriene cu care am zburat
Top 3 companii aeriene cu care am zburat

În mare parte pot spune că mi-a plăcut zborul cu KLM la fel și serviciile oferite, singurele puncte slabe fiind la partea cu bagajul de cală pe zborurile intra-europene, care acum se plătesc. Și am mai avut o mică neplăcere la selectarea locului în avion, dar pare că am fost un caz izolat. De precizat că supportul KLM pe Facebook are un timp de răspuns excelent.

În 3 iulie, după terminarea Affiliate School, trebuia să ajung repede în București să prind avionul KLM de la 18:00 care se îndrepta spre Amsterdam. După ce am organizat evenimentul nostru, urma să participăm la Performance Marketing Insights, o conferință dedicată marketingului digital și cu multe interacțiuni cu afilierea.
Zborul îl aveam cu avionul Paradijsvogel, un Boeing 737-700.

Înainte de plecare, când toată lumea se așezase și se pregătea de placare, pilotul a ieșit din cabină, a apucat un microfon al echipajului de cabină și a început să vorbească. Avea o mică foaie în mână și pilotul, un bătrânel simpatic pe la 50-60 ani a început să citească un text în românăS-a descurcat excelent, accentul olandez era evident însă a fost pe placul tuturor pasagerilor.

După această mică parte funny, pilotul a povestit în termeni semi tehnici traseul pe care îl vom avea, în engleză. We will take off to the East, but since it’s obviously not our flying direction we will take a turn to the West! Umor ușor negru, ne spunea să ne așteptăm la niște bumți-bumți până ajungem la altitudinea de croazieră.

În rest, a fost una dintre cele mai intense decolări, cred că am avut o înclinație foarte mare la plecare, pentru a ajunge repede sus.

Zborul a fost super mega condimentat de faptul că a ieșit pilotul și a vorbit cu lux de amănunte situația zborului, a încercat să întrețină atmosfera. Mă gândeam la un moment dat că poate e ultimul zbor al său și de aceea zburăm și cu Paradijsvogel. 🙂

Un alt pont: vinul roșu The Elements de pe zborurile KLM este genial.

În rest, probabil aceasta este cea mai frumoasă poză din avion pe care am făcut-o vreodată, pe un zbor KLM, când coboram spre San Francisco

Iată și video cu minunatul zbor spre și dinspre San Francisco cu Boeing 747:

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

1 Comment on Un zbor foarte mișto cu KLM spre Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*