Wishlist pentru Black Friday 2017

A rămas mai puțin de o lună până de Black Friday. Din ce înțeleg, ar trebui să fie în 17 noiembrie 2017. Sper să nu fie altfel, că ne-am planificat concedii în jurul datei presupuse de Black Friday.

Anul acesta chiar îmi voi dori să îmi cumpăr niște lucruri de Black Friday și chiar mă pregătesc efectiv cu un wishlist, sau dacă vreți să îi spuneți – cu o listă de cumpărături.

În primul rând, cred că niște anvelope de iarnă pentru mașină ar fi bune, că anul trecut nu eram sigur dacă să le schimb sau nu, dar chiar dacă au mai rămas cu profil, sunt vechi. Sigur, poate la preț mai bun le găseam vara, dar nu este ca și cum aș avea unde să le depozitez, așadar chiar și cu o mică reducere, în sezon, ar fi bune.
Aș cumpăra niște anvelope Nokian, Continental sau Pirelli, în mod ideal. Eventual chiar BF Goodrich.

Dacă lucrurile ar fi bune, parcă mi-aș schimba și telefonul, și țintesc un Samsung Galaxy S8. Este un telefon superb, dar tot nu aș fi dispus să dau mai mult de 2400-2500 lei. Cel mai ieftin până acum la eMAG l-am văzut la 2800 lei, și mai avea și niște căști cadou. Prețul de acum nu mă dă pe spate.

Chiar și o dronă sau cameră foto ar fi bună, că tot scriam ieri de gadget-uri inutile pe care le cumperi datorită impulsului de moment.

Voi ce vânați la reducere anul acesta?

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

2 Comments on Wishlist pentru Black Friday 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*