Am vizitat un târg de vechituri

Targ antichități Forum - Copenhaga
Targ antichități Forum - Copenhaga

Aproape în fiecare săptămână în vreun cartier din Copenhaga se întâmplă să fie un târg de vechituri. Uneori este un târg organizat într-o curte de bloc sau ansamblu rezidențial, alteori făcut de un cartier mic sau mai sunt și târgurile de vechituri consacrate.

Mi se pare incredibil cât de populare sunt aici târgurile de vechituri. Mai ales pentru că nu prea sunt lucruri de cumpărat dincolo de antichități. Sigur, mai vezi câte un PlayStation 4 la aproximativ 120 EUR, dar de unde garanția că va funcționa?

Ce se mai cumpără în rest sunt ceasuri. Și sunt expuse multe articole de mobilă – deseori la suprapreț – dar hey, sunt antichități.

Iar târgul de astăzi la care am fost era URIAȘ. Aș putea compara cu târgurile care se desfășoară la Romexpo, hala fiind de dimensiuni comparabile.
Și găseai de toate, de la semne de circulație și până la haine. Am văzut o mașină de scris interesantă la ceva echivalent a 100 lei, dar alt rol decât decorativ nu i-aș găsi.

 

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

3 comentarii

  1. Pe la noi sunt mai rare astea, dar exista magazine specializate care si verifica produsele inainte sa le puna pe raft la vanzare. Noi mai mergem si luam carti sau haine de prin astfel de magazine.

    • :)) Faimoasa piață de vechituri din Obor! Trebuie să îi fac o vizită. Cred că se găsesc lucruri utile, spre deosebire de târgul de antichități la care am fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*