Un pic de curatenie

Dupa niste ani in care doar ocazional imi aminteam de blog, astazi am sters o gramada de pluginuri care erau instalate, activate si doar afectau incarcarea generala a blogului. Poate observati si ca nu am momentan niciun plugin de share pentru facebook – asta pentru ca mai toate pluginurile au niste coduri care fain frumos colecteaza cookie-uri pentru a retargeta vizitatorii prin diferite tool-uri.

Plus de asta, am actualizat si eu tema. Nu exista in 2015 sa ai o tema care nu e responsive. Partea proasta e ca vrea la fiecare post Featured Image si chiar nu stiu ce sa pun, dar poate moaca mea o considerati decenta.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

3 Comments on Un pic de curatenie

 1. Incearca Genesis Framework si temele oferite gratuit de aici: http://temewordpress.ro/
  Simplenet (cred ca singurul serviciu de hosting din Romania specializat pentru WordPress) da gratuit Genesis Framework si acele teme. Sunt responsive.
  Gasesti teme gratuite Genesis Framework pe net, este un site unde gasesti multe.
  Pentru share pe retelele sociale gasesti pluginul special realizat pentru Genesis.

  • Eu sunt ok cu tema pe care o am acum insa sunt foarte misto si temele facute de Simplenet.
   Bataia de cap de a schimba hostingul cu toate site-urile este cam maricica si nu stiu ce presupune trecerea pe un alt framework.

 2. Bataia de cap? Ce bataie de cap? Cate site-uri ai? Ti le muta ei, ce bataie de cap sa ai? Vorbeste cu domnul Andrei Chira (patronul Simplenet) si o sa fii multumit.
  De ce crezi ca schimbarea frameworkului ar fi o problema?
  Cei de la Simplenet te ajuta nu doar cu hostingul, ci si cu optimizaerea blogului, iti recomanda pluginuri care le pot inlocui pe cale pe care le ai acum (iti recomanda unele mai performante).
  Incearca, nu trebuie sa ma crezi pe cuvant. Ia un pachet de hosting de test (te lasa sa incerci gratuit cateva zile).
  Inainte de a face mutarea, contacteaza-l pe domnul Andrei Chira, vorbeste cu el, este un tip super corect si nu te minte doar ca sa mai aiba un client in plus. Este printre putinii oameni pe care nu-i cunosc personal (am vorbit doar pe net) carora le-as da cardul si codul PIN si as dormi linistit. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*