Tonny Benn, democraţie şi puterea ta

Profit de faptul că azi am mai mulţi vizitatori decât de obicei, mulţumită lui Dan Popa, pentru a vă prezenta un clip, tăiat din filmul “Sicko” al lui Michael Moore.

Practic, e ceea ce se întâmplă în România. Merită vizualizat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=a3HyK5rB9jY]

Tare as vrea ca lumea să înţeleagă mesajul şi să meargă la vot, când au ocazia. Democrația e un dar, dar dacă nu ne ocupăm de ea, democrația poate fi sclavia modernă. Nu vreau ca peste 2-300 de ani, secolul XXI să fie văzut drept un secol în care oamenii au tăcut şi au înghiţit. Sper că nu va fi așa.

Semnale de schimbare avem, dar ele trebuie alimentate de către fiecare dintre noi.

Ce trebuie să băgăm acum la cap e să nu ne lăsăm influenţaţi de către interese politice care vor ca doar tabăra adversă să fie pedepsită, că nu e o luptă între partide pentru voturi şi suflet curat ca aşternuturile din reclamele pentru detergenţi, e o luptă a oamenilor împotriva unui sistem în care valoarea este dictată de ce oameni ai în spate.

Un popor nu poate fi sănătos(din toate puncte de vedere) decât dacă se informează. Iar informaţia trebuie să vină din surse proprii, experienţe şi căutări proprii, şi NU din ce vor alţii să ştim.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*