Summer Well 2023

Anul acesta am reușit să ajungem și noi la Summer Well. Cumva în fiecare an eram plecați cam în perioada festivalului și era puțin cam ciudat să ne comitem la a merge. Cam la fel s-ar fi întâmplat și anul acesta dacă nu primeam o invitație să mergem la festival și nu s-ar fi aliniat planetele chiar perfect.

Am văzut printre headlineri Florence + The Machine și chiar doream să văd concertul.

Personal nu am mai fost la un festival de genul de pe vremea Peninsulei din Târgu Mureș.

Am fost doar în primele două zile, în prima zi am stat ceva mai mult.

În prima zi am mers cu mașina, am găsit parcare cu plată la 35 lei/zi foarte aproape de intrarea la Festival. Dar am prins parcarea pentru că am mers de la ora 18:00, adică foarte devreme.
Ziua următoare cum am mers de pe la 20:00, am luat un Bolt la plecare și un Uber la întoarcere. Prețuri dinamice, dar decente.

Pentru mine a fost o surpriză foarte plăcută Summer Well. Atmosfera super relax, deși era destul de multă lume, muzica bună.

Apropo de muzică, Florence + The Machine pentru mine a fost o confirmare. Am mai urmărit concertele formației pe YouTube și la fel a fost și la Summer Well – impecabil.
Mi-a plăcut și de Tom Grennan. Cumva știam multe dintre melodii, dar nu știam artistul. Voce foarte bună, show bun.

În a doua zi nu prea am stat la concerte, eram mai preocupat de mâncare.
Am mâncat de la van-ul de Pleșcavița al celor de la Taverna Sârbului. Foarte bun, mi-a adus aminte de pleșcavița de la Timișoara.
Am mai încercat și niște churros.

Deși a fost multă lume peste tot, mâncarea a fost gata relativ repede. Coada la băuturi mereu decentă, prețul unei beri – 17 lei. Apa – 10 lei („Montana” – nu era românească, sunt curios dacă au adus-o doar pentru festival).

Una peste alta mi-a plăcut, a fost drăguț.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

5 comentarii

  1. Cum adica parcare cu plata?! In toata nebunia aia voi… ati platit?! 😀 Ce-i drept, am mers vreo 10 minute pana la intrare, dar cum am mers pe jos in interior puteam si in exterior.

    Anul trecut chiar am venit devreme si am parcat un pic departe ca sa… ies mai repede, sa nu stau la cozi. Anul asta, in schimb, am venit la 20:00-21:00 si chiar erau randuri de masini, daaaaarr s-a gasit loc. 😀

    • Am dat o tură și am decis că nu vrem să forțăm o parcare pe trotuare sau alte improvizații.
      Plus că la întoarcere nu am mai condus eu din motive evidente :)) Personal mi s-a părut ok parcarea. Până la urmă a ieșit vreo 6-7 lei/oră..

    • Exact. Berea la terasele din București este peste 15 lei. Și deseori primești o sticlă de 330 ml sau 400 ml la „halbă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*