Sistemele de afiliere pe baza de teme wordpress sunt excelente!

Desi pe site-urile de le administrez nu am tare multi vizitatori (in zilele bune 1000 unici, de regula 500, si asta impartit pe toate siteurile) am reusit sa testez diferite sisteme de afiliere. Am reusit sa fac comisioane notabile prin integrarea linkurilor tip text acolo unde trebuie. Lucky me.

De curand, am incercat un nou sistem de afiliere, si anume pe partea de teme wordpress. Folosesc destul de mult wordpress, in general nu fac customizari mari, asa ca apelez direct la teme platite. Acum 1-2 luni am cumparat un pachet de teme de la Elegant Themes si am observat ca au un sistem de afiliere.

Ce mi-am zis? Mai, voi lasa creditul pentru Elegant Themes si in locul unui link direct catre ei, imi pun linkul personal de afiliat.

La scurt timp dupa asta, am inceput sa primesc mailuri de la ei. Am crezut ca e vorba de noutati, nu mi-am batut capul…si ieri am citit. Comisioane! Practic, o cumparare la 10 vizitari ale site-ului.

Ce zici, te bagi si tu? Gandeste-te la potential.. si la faptul ca dai acces la 60 teme super tari pentru 39$, din care sunt ai tai 19,5$! Comision de 50% 🙂

Pay-out la minim 3 comenzi, lunar, automat in contul tau de paypal.

Succes!

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!6 Comments on Sistemele de afiliere pe baza de teme wordpress sunt excelente!

    • Gerhald, eu în ultimele 30 zile am făcut din afilieri peste 1000 lei. Și asta fără mii de clickuri, ci bine targetate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*