Serios, Instagram?

Deschid zilele trecute aplicatia Instagram si ma trezesc cu o armata de postari de la persoane necunoscute. Cand puteam sa dau follow la strainii astia si de ce? Ma uit in profil, vad ca am cu cel putin 200 oameni pe care ii urmaresc in plus: cantareti de prin America de Sud, magazine din lumea Araba, modele masculine si feminine, legate intre ele analizand era un pattern. Toti erau influenceri si incercau sa impresioneze prin zeci de mii de followeri 🙂

IMG_4550 IMG_4676

Aparent vulnerabilitatea asta de pe Instagram a fost raportata inca din 2013, o mizerie care ar fi trebuit foarte usor oprita.
Ma uit in Apps de Facebook cu care m-am logat, pare in ordine.

Altfel, din aplicatia web Instagram nu pot sa accesez pagina care mi-ar arata toti la care am dat follow, asa ca daca vreau sa curat lista, nu am decat sa intru de pe mobil. Dar daca aveam mii de oameni la care am dat follow? Daca dincolo de a da follow am mai dat si inimioare si comentarii in stanga dreapta?

Good job Facebook & Instragram! Dupa mizeriile de site-uri la care te trezesti ca dai like doar pentru ca ai dat un (X) la un mesaj, acum dam si follow in masa fara sa ne dam seama!

Mai lipseste ca Facebook sa imi recomande la recomandari de prieteni oamenii la care le-am dat follow pe Instagram.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

2 Comments on Serios, Instagram?

    • rezolvarea a fost schimbarea parolei și unfollow manual la fiecare în parte. nu am găsit o soluție automată la vremea respectivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*