Rezumatul 2017 în zboruri pentru mine

Nu încape îndoială, 2017 a fost un an (neașteptat de) prost în zboruri pentru mine. Nu neapărat în număr zboruri (a fost totuși anul record în număr zboruri), cât în destinații.

Prima jumătate de an m-a prins navetist pe ruta București – Sofia cu TAROM (8 zboruri), a doua jumătate de an navetist pe Copenhaga – București cu Blue Air / Turkish Airlines (10 zboruri).

Cu Blue Air am zburat cel mai des, grație și proiectului Unim România în care am zburat succesiv pe rutele București – Cluj – Constanța – Timișoara – Iași – București.

Destinațiile de vacanță au cam lipsit – singura vacanță a fost în Tel Aviv – câteva zile în februarie. Nici nu am rămas prea impresionat, nici nu prea pot spune că am părăsit Europa decât cu jumătate de gură.

2017 zboruri

Companii aeriene cu care am zburat în 2017:

  • Blue Air – 14 zboruri
  • TAROM – 10 zboruri
  • Turkish Airlines – 2 zboruri (am rămas foarte impresionat de meniul din zbor)
  • Wizz Air – 2 zboruri

În orice caz, 2018 pare că se anunță cu câteva zboruri – și partea bună este că voi părăsi continentul. Planul ar fi de două ori, să vedem dacă iese și pentru a doua oară sau o lăsăm pe început de 2019.

Ar mai fi și varianta Maroc care îmi tot face cu ochiul de ceva timp și sper să găsim timp pentru city-break prin Istanbul, tot în a doua jumătate a anului.

În altă ordine de idei, până astăzi am zburat de 83 ori – am stat în avion adunat peste 10 zile. Ca un lucru curios, nu am zburat niciodată în septembrie, iar luna cu cele mai multe zboruri a fost ianuarie.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

3 Comments on Rezumatul 2017 în zboruri pentru mine

  1. Cand zici CPH-OTP 10 zboruri, au fost 10 sau 5 dus-intors? Intr-un fel e normal, cand te muti in alta tara intai te ocupi de adaptare si nu-ti mai sta mintea la vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*