Revolut lansează cardul Metal cu un plan care oferă cashback

Revolut a anunțat încă de acum ceva timp că pregătește un card metalic. Dacă nu mă înșel, cred că ar fi singurul card metalic contactless de pe piață, iar din pozele pe care le-am mai văzut în preview-uri, cardul arată fantastic.

Revolut Metal vine cu un preț de 54.99 lei / lună și pe lângă cardul metalic oferă și până la 1% cashback din fiecare tranzacție efectuată. Cashback-ul pentru Revolut Premium este de 0.1% pentru tranzacții în Europa, respectiv până la 1% pentru tranzacții în afara țării.

Practic, dacă cheltuiești mult în afara Europei ar putea să se autofinanțeze cardul, dar mă îndoiesc că având limitele de 60.000 lei cu Revolut prea multă lume va cheltui minimum 5499 lei/lună strict pe Revolut, în afara Europei. Dar, pentru a se finanța planul din cashback-ul promis trebuie să cheltuiești foarte, foarte mult.

Planul Revolut Metal mai oferă schimb valutar nelimitat, transferuri internaționale gratuite, suport cu prioritate 24/7 asigurare medicală de călătorie care acoperă cheltuielile de sănătate, precum și întârzierile de zbor. Tot pentru călătorii frecvenți, planul include și tarife preferențiale de acces în loungeuri din aeroporturi, dar și un acces gratuit inclus.

De menționat că și planul Revolut Premium oferă asigurare medicală, asigurare de călătorie, card virtual, livrare expres, transfer turbo, retrageri la ATM fără comision până la 400 EUR și schimb valutar nelimitat la cursuri FX.

Revolut spune că pentru moment sunt doar 10.000 carduri Metal disponibile, doar pentru utilizatorii care deja erau premium.

Probabil că dacă cardul Revolut Metal ar putea fi achiziționat la un cost de aprox 20-30 lei de către utilizatorii premium ar fi un preț interesant, dar așa îmi pare că Revolut s-a dus prea exclusivist.

UPDATE: Între timp am primit un card Revolut Metal – așa arată – este absolut bestial.

Dacă nu ai card Revolut, poți să îți faci contul aici – prin adăugarea numărului de telefon și obținerea linkului de invitație

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

4 comentarii

    • Nu știam că are și N26. Arată aproape la fel din ce am văzut, probabil e chiar același furnizor 🙂

    • Nu era anunțat complet oficial când am pus linkul din publicația britanică.

      Limita era afisata înainte în aplicație, acum văd că nu o mai afișează, dar menționează că poate apărea o cerere pentru verificarea sursei fondurilor. Aceasta mențiune este în continuare în aplicație. Nu îmi este clar dacă au făcut modificări în limitele respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*