Problema cu shoppingul online de fashion – ghidul de marimi

Până acum câțiva ani nu comandam articole de fashion online, dar în cele din urmă am început să cumpăr haine de la brandurile la care îmi știu deja din offline mărimea.

Asta mai ales la pantaloni, că la bluze nu prea am emoții.

Așa se face că în ultima vreme am mai comandat de la Reserved sau îmi știu foarte bine mărimile la hainele vândute de Inditex (Pull&Bear, Zara…).

Eh, și câteodată începi să prinzi curaj să ieși din obișnuință…

Cei de la Mango au niște haine superbe, simple, clasice, o adevărată plăcere să cumperi haine de la ei. Da, au și haine de bărbați, cum am descoperit într-o vizită în Italia.

Și cum le-am redescoperit pe mango.com, care livrează în România, am zis să dau o comandă.

Așa că, m-am măsurat frumos la talie și șold, fix după indicațiile lor și a ieșit asta la niște blugi:

Mango-blugi

Din păcate pe site nu trec toate tipurile de mărimi. Și trebuie să cauți corespondența mărimilor.

Acum na, prin analogie pot spune că mi-am aflat acum mărimea și pentru Mango.

Interesant e că la vremea aceea aceiași blugi erau și în oferta FashionDays (mai sunt). Sigur, mărimea 46 și cea XL, care suspectez că sunt una și aceeași mărime :))
Dacă cumpăram de la FD nu îmi mai făceam problema returului până în Germania, dar hey, mi-au plăcut și niște bluze, și cămăși…

Ah, și am mai comandat două sacouri, de la eMAG. Inițial unul, mi-a plăcut, mi-a venit bine. Și am mai comandat încă unul, aceeași mărime, același brand. Trebuie să spun că înotam în al doilea sacou, atât de mare era că mă pierdeam în el. Și, repet, era aceeași mărime. Noroc că l-am dat unui coleg căruia îi venea bine.

Nu am înțeles de ce la aceeași mărime diferă dimensiunile.

1 Comment on Problema cu shoppingul online de fashion – ghidul de marimi

  1. Pai difera in functie de tara pentru care sunt produse. Daca s-au produs pentru Spania, unde nu s-au vandut si s-au trimis in Romania atunci n-ai sanse sa “nimeresti” marimea completa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*