Prea puține filme pe Netflix

Am văzut câteva filme pe Netflix de-a lungul timpului, iar cele de creație Netflix mi s-au părut tipul de filme făcute să te țină un pic în fața ecranului televizorului, fără vreo poveste construită în așa fel încât să rămâi ceva din filmul acela.

Aș zice că Netflix reușește să producă seriale mult mai bune decât filmele pe care le face.

În realitate, oferta de filme (nu seriale) este una extrem de limitată.

Au adăugat de curând câteva titluri ceva mai vechi (Inception, Interstellar), dar în mare oferta de filme disponibile pentru România este foarte limitată: producțiile proprii sau filme mai mult sau mai puțin clasice vechi. De genul filmelor pe care le găsești în mod curent pe orice avion la categoria blockbustere 🙂 În rest prea multe filme horror și de război, chiar așa mare să fie cererea?

Am pierdut vreo oră să alegem un film la care să ne uităm de Anul Nou, majoritatea filmelor deja le-am văzut în trecut la cinema sau nu au fost suficient de atrăgătoare.

Poate întrebarea e de ce Netflix? Pentru că e comod să nu ai de conectat un calculator sau un hard disk extern la televizor. Plus, nu degeaba plătim 12 EUR/lună..

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

1 comentariu

  1. Asta este unul dintre motivele pentru care am renuntat si eu la Netflix. Au multe filme produse de ei “ultra low budget”, la care nu rezisti mai mult de 5 minute. Poate nu tot timpul ai chef de seriale, iar cand vrei sa vezi un film nu prea gasesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*