Pisicile sunt pretențioase cu mâncarea

Am vrut sa schimbăm brandul de mâncare pentru pisoi, acesta fiind la o dietă care ne forțează să îi cumpărăm mâncare specială.
Sunt cam doua opțiuni mari pe piață: Royal Canin și Hill’s.

După ce un veterinar ne-a spus că Royal Canin ar întreține vizitele la veterinar, vreo doi ani de la acel moment am tot zis că vom schimba brandul. Ei bine, când într-un final am cumpărat produsul similar de la Hill’s s-a întâmplat neprevăzutul.

Pisicile refuză bobițele Hill’s. A încercat Ralu să le înmoaie și în apă, nimic. Ne-am uitat la ele, am zis poate sunt prea mari, or fi de câini, dar nu. Pe ambalaj scrie foarte clar că este “for cats”.

Învățătura de minte este ca înainte de a ne avânta la pachete mari și scumpe de mâncare să folosim pachetele de testare înainte…

Sincer nu știu ce se poate face în cazul în care pisicile ar refuza mâncarea de dietă 🙂

Pe lângă bobițele de la Hill’s perioada asta mai avem în testare și ceva bobițe fără cereale de la Purizen și Taste of The Wild. Cele de la Purizen au fost primite relativ decent, Taste of the Wild încă nu am deschis. Recurent mâncarea umedă de dietă Urinary vine de la Katovit, acestea două de mai jos nu sunt de dietă, dar sunt fără cereale.

Toate bobițele cumpărate sunt disponibile pe Zooplus.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!2 Comments on Pisicile sunt pretențioase cu mâncarea

  1. Noi avem un catel care ”era soarele din cer” pana au venit copiii. Sotia il rasfata ca un copil alintat iar dupa, nu stia cum sa scape de el ca lasa blana prin casa si era pericol public pentru cei mici. Cainii si pisicile vor vietui in continuare cu stapanii doar daca barbatii au un cuvant de spus in casa si chiar iubesc animalele. Femeile sunt mult mai rele si sunt dispuse sa se debaraseze de orice le pune ”viata in pericol” copiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*