Parcul Mogoșoaia – printre cele mai drăguțe locuri din jurul Bucureștiului

Am reușit săptămâna trecută să ajung la plimbare cu câinele pe la Parcul Mogoșoaia – Parcul cu Palatul. Mi-am amintit cu ocazia asta de cât de frumos e parcul, dar și Palatul.

Parcul în sine nu este ieșit din comun, însă e o oază de verdeață și e curat.

Iar când spun oază de verdeață – cred că e parcul cu cea mai mare suprafață verde din București pe care poțiu să iei picnic. Proximitatea și a lacului face zona foarte relaxantă și potrivită pentru ieșiri de acest gen.

Am ieșit cu câinele și cred că s-a distrat grozav. Am alergat cu el, a văzut apa, a văzut rațe și a întâlnit o grămadă de alți câini și de oameni. Loc excelent de socializat pentru ea.

I se citește pe privire că mai vrea să mergem, deși cam are rău de mașină. Sper să se obișnuiască totuși, să o putem lua și pe drumuri ceva mai lungi.

Parcarea poate fi o provocare

Am încercat să ajung și în weekendul cu 1 Mai, dar a fost atât de aglomerat și nu am avut răbdare să găsesc parcare, așa că am făcut cale întoarsă.

Nici acum nu a fost ușor de găsit parcare, dar ce m-a surprins este că nu era chiar atât de aglomerat parcul.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

1 comentariu

  1. Am fost de câteva ori cu bicicleta, recomand. Recomand și cu trenul, deși ți peste mână ție. Cu mașina e moarte și în Mogoșoaia și în Comana și în Cernica.

    Mergi la Gostinu. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*