OnePlus este noul meu brand preferat de telefoane

De vreo jumătate de an am început să folosesc un nou telefon. Din păcate vechiul meu Huawei a vrut să cedeze temporar, așadar a fost nevoie să intru într-un magazin să îmi iau un telefon nou.
iPhone-urile noi mi se păreau prea scumpe, Samsung S8 mi se părea un telefon superb, dar am fost fascinat de multele reviewuri pozitive despre OnePlus. Toată lumea lăuda acest telefon încă de pe la începuturi, așadar am avut un moment în care am spus, hai mă, iau și eu un flagship killer.

Așa am ajuns în mână cu OnePlus 5T.

Șase luni mai târziu încă mă felicit pentru achiziție. L-am cumpărat la prețul său standard, în România era prea scump, și încă e dacă îl cumperi de la eMAG sau alte magazine care comercializează telefoane.

Se mișcă pur și simplu superb, nu se blochează telefonul în sine, iar marele avantaj este că se încarcă foarte repede cu sistemul de încărcare Dash. O altă parte bună este că a primit vreo câteva update-uri, deci nu e ca la alte telefoane Android unde aștepți cu lunile după update.

I-am mai cumpărat și o husă tip carte, tot de la OnePlus, acum mai aștept să iasă căștile wireless noi de la ei.
Oricum, este un telefon prea subțire încât să fie purtat fără husă.

Acest entuziasm l-am avut acum vreo 10 ani, când am descoperit la vremea aceea telefoanele din gama HTC. Primul meu telefon a fost un HTC vândut sub denumirea SPV de către Orange, dotat cu Windows Mobile. A urmat apoi HTC S730, iar pe urmă am mers spre low-endul HTC Aria, urmat de HTC One X.

Și acum a apărut noul OnePlus 6. Mi se pare un pic cam mare, nu sunt neapărat fanul decupajului de ecran, dar îmi dau seama că acesta este compromisul când ai ecran full pe toată carcasa.
Și totuși vreau să îl cumpăr și pe acela 🙂

Singurul dezanvataj pentru OnePlus? Folosește Android iar securitatea este o problemă mult mai mare decât am avut pe iPhone. Doar că iPhone a devenit un telefon mult prea scump.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

1 comentariu

  1. Am și eu Oneplus 5. L-am luat relativ târziu, cu câteva luni înainte să apară 5T. Dar l-am luat ca soluție urgentă pentru că cel vechi nu mai putea face față. Mi-ar fi plăcut să aibă camera mai ok, deși cu gimbalul chiar am făcut treabă bunicică. Mulți s-au mirat că multe filmulețe de pe blog sunt filmate cu telefonul. De altfel, a devenit principalul instrument. Am lăsat un pic deoparte DSLR-ul, unul l-am vândut, pe al 2 lea îl intind acum. Nu e chiar un substituent, dar… e suficient momentan.

    Altfel, de mai bine de un an de zile n-am avut nicio problemă cu el, update-uri la zi, stabile. Mi-ar fi plăcut să am și eu notch, dar… la următorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*