Oferte telefonice Vodafone

Acum vreo 2 sau 3 ani, nu mai ţin exact minte, am trecut de pe Cosmote pe Vodafone, un abonament foarte mişto de 15 EUR cu aproape totul nelimitat(RED 19 fără telefon). Din când în când mai depăşeam traficul pe mobil sau cel alocat în roaming. Foarte mişto şi treaba cu Roaming pe zi pe care o aveau în momentul portării, acum au mai modificat oferta, din păcate.

După un an am fost sunat de un operator care îmi spunea să prelungesc abonamentul cu încă un an şi îmi oferea ceva net în plus. Nu am confirmat, am cerut pe email condiţiile, le-am primit, nu mi se părea mare brânză, am văzut ulterior că am trecut automat la oferta spusă de ei. Prin aprilie, călătorie în State, observ că costurile pentru roaming au crescut enorm faţă de ultima dată când am fost în State. Sun la call center, îmi spun că am acceptat noile tarife la prelungirea abonamentului, spun că eu nu am acceptat niciodată noile tarife şi nici nu mi-am dat acordul pentru o altă ofertă – se trece în verificare. După vreo săptămână, într-adevăr se confirmă că nu am acceptat oferta lor şi mi se recalculează costul suplimentar, împreună cu activarea încă unei oferte pe Roaming, mai bune. Totul e în regulă, eu fericit, noroc că am verificat. Sper ca cel care mi-a făcut oferta a marcat în sistem ca fiind a acceptat oferta din greșeală.

Cum sunt imediat la încă o aniversare în reţea, acelaşi apel. Vă reducem costul abonamentului sau vă dăm net în plus, nu se schimbă nimic – spun că vreau scris. Agentul de vânzări refuză să trimită în scris oferta, spunând că este o ofertă care se poate transmite doar telefonic. Şi aici se rupe filmul. De ce nu se poate transmite o ofertă în scris şi trebuie să accept instant la telefon? Adică, preiau apelul la muncă, nu am timp de negociat şi verificat fiecare condiţie la muncă, trimite-mi pe email şi mă uit eu când am timp. Comunic și că vreau pentru referințe viitoare să am oferta pe email, mi se spune că apelul este înregistrat, îi spun că nu de către mine ci de către ei, plus de asta nu o să stau să înregistrez apeluri telefonice, că nu mai am 16 ani.

Și atunci îi spun că o să trec pe cartelă. R: Păi pe cartelă aveți oferte mai proaste.

Dacă motivul refuzului de a transmite oferta în scris este o chestie de confidențialitate, cum mi s-a insinuat, păi dacă o accept și vine factura, ce confidențialitate să mai fie? Sau sharuiesc un print screen din factură?

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!2 Comments on Oferte telefonice Vodafone

  1. Si la mine au venit cu astfel de prostii, nici eu nu am acceptat oferta. Cred ca trec pe Digi sau Orange.
    Daca Vodafone nu vor sa pastreze in sistem abonament de 10 ani (acum am 2 abonamente Red), vedem ce spun ceilalti.
    Ma cam tenteaza oferta de telefoane gratuite de la Orange, dar sa vedem ce zic toate firmele, cautam cea mai buna oferta pret/calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*