Ofer rapoarte Data Studio gratuite pentru ecommerce-uri din .ro

De ceva timp (1-2 ani) am început să mă joc tot mai mult cu Data Studio.
În tot acest timp Data Studio a adăugat funcții și cred că este cea mai bună soluție gratuită de raportare instantantă.

Am avut însă ocazia să fac aceste rapoarte doar pentru puține businessuri (în fapt, doar pe unde lucrat lately: momondo și Mathaus) și cu nevoi foarte specifice, ceea ce nu îmi permite să folosesc acest tool grozav la adevărata valoare sau unele funcții să le folosesc doar cu date de tip „sample”.

Așadar, dacă sunt printre voi oameni care vor rapoarte de tip Dashboard în Data Studio, în special ecommerce și tranzacțional, completați acest formular și vă pot face free of charge niște rapoarte.
Voi primiți un raport custom pe business-ul vostru, iar eu învăț să am o privire mai generală asupra lucrurilor din alte businessuri 🙂

Raportul pe care îl ofer gratuit este unul similar cu acela pe care îl folosesc personal zilnic, dar în ultima vreme am învățat și să fac rapoarte de categorii, sezonalități, profitabilități, campanii. Practic așa cum vedeți că fac marile ecommerce-uri rapoarte real-time, Data Studio permite vizualizarea respectivă, mai mult decât atât, de ceva vreme datele se pot conecta și din surse externe, făcând overlap.

Evident, pentru rapoarte e nevoie de acces full la Analytics/Ads și alte sheet-uri de raportare, dar se pot scoate grafic foarte mișto date și doar din Analytics.

O să încerc să ofer până în 20 astfel de rapoarte custom made în următoarea lună, toate pe același template și o să încerc industrii cât mai variate, așadar nu va fi primul venit/primul servit 🙂

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*