Oamenii disperati cauta tapi ispasitori

Cand lucrurile nu merg asa cum trebuie si faci TU o avalansa de greseli, persisti in ele si ca sa iti gasesti o justificare sa continui cu ele ce faci? Simplu, cauti tapi ispasitori si te minti singur.

Desigur, gloata de oameni care au fel si fel de obligatii fata de tine nu iti vor spune prietene, gresesti ci te vor lauda in continuare, astfel ca brainwashul din mintea ta disperata sa para real.. Dar e reala doar pentru tine, nu si pentru cei direct implicati pe langa tine.

Dar nu-i nimic, te va prinde buba pana la urma cand toti aceia pe care ii (tu si numai tu!) consideri vinovati te vor lasa si atunci chiar nu vei sti pe cine sa dai vina. Singur, cand nu mai e nimic de facut ramai si tu cu un gust amar si degeaba iti va parea rau cand vei constientiza haosul creat si motivele esecului.

Asta e, lumea nu a inceput cu noi, oamenii si cu siguranta nu se termina cu tine. Dar toti suntem centrul universului nostru..astfel ca fiecare ne facem brainwashul dupa cum dorim. Numai ca la un moment dat realitatea iti trage cate o palma…

 

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

2 Comments on Oamenii disperati cauta tapi ispasitori

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*