Ne vedem săptămâna aceasta la Meet Magento România

Săptămâna aceasta se desfășoară în București o nouă ediție a evenimentului Meet Magento România, dedicat comunității de dezvoltatori Magento, furnizorilor de servicii specializați pe această platformă populară de ecommerce, cât și proprietarilor de business-uri care activează sau nu pe Magento.

Evenimentul a ajuns deja la a 6-a ediție și este prima dată când se va desfășura în București, organizatorii așteptând peste 350 participanți de-a lungul zilelor de 26 și 27 septembrie.

Țin minte, al doilea angajator la care am lucrat vreodată pe zona de ecommerce are avea la momentul în care venisem acolo o întreagă logistică pusă la punct pe infrastructura Magento, ceea ce a fost surprinzător pentru mine la vremea respectivă – customizarea pe care o permitea platforma.
Astăzi, Magento este una dintre cele mai populare platforme de ecommerce din lume, inclusiv din România. Flexibilitatea pe care știu că o oferă Magento este că permite operarea atât pentru magazine online mici cât și pentru infrastructuri enterprise.

Mi se pare de neratat evenimentul pentru cei care sunt pe Magento, intenționează să schimbe la un moment dat platforma de comerț electronic..sau pur și simplu sunt interesați de infrastructura platformelor ecommerce.

Vă aștept la prezentarea mea din track-ul de business

Evenimentul pe lângă linia dedicată comunității tehnice mai are și o latură de business & digital marketing.

La această zonă voi vorbi și eu, joi, despre provocările campaniilor digitale în zona de ecommerce și cum canalele de trafic se ajută reciproc în loc să se concureze unele împotriva celeilalte pentru a câștiga clientul. Așa cum v-am obișnuit, vin cu o prezentare 100% nouă, așadar aveți toate motivele să fiți participant la eveniment și la prezentarea mea obligatoriu dacă sunteți în zonă.

Evenimentul se va desfășura joi și vineri la Hotel Sheraton, iar biletele de participare la eveniment s-au pus (de mult) în vânzare.

Aștept să ne vedem în sală 🙂

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*