Modificări bune la Băneasa Mall

Sunt aproape doi ani de când aproape în fiecare zi mănânc de la Mall Băneasa grație proximității față de birou a mall-ului.

În zona de foodcourt erau două probleme mari: disponibilitatea scaunelor și curățenia băilor.

Zilele acestea după ce m-am întors din concediu am remarcat ca au desființat zona de joacă de la food court-ul principal și au introdus multe mese rotunde cu scaune tip bar pentru a rezolva problema disponibilității locurilor. Big like.

Îmi place cum se extinde și zona de foodcourt dinspre Feeria – după Carrefour, spre galeria Mobexpert și showroom-ul eMAG. Mâncam și anterior deseori la Toans, dar au apărut și McDonalds + KFC, dar ai și calif și pare că vine acolo și un Burger King. Hidden gem-ul din zona asta însă este The Box – sunt niște sandwich-uri tip kebap excelente aici.

Legat de băi, e bine că au rezolvat și au renovat de curând mai toate băile. Cred că erau cele mai jegoase băi anterioare dintre toate mallurile din București în care am intrat (nu exagerez când zic că băltea jegul în baie).

Acum, următoarea dorință ar fi să rezolve cu stația de autobuz, pentru că la intrarea principală se ocupă o bandă de către autobuzele RATB și ale Primăriei Voluntari (uneori chiar și în giratoriu).

Altfel, astăzi descoperisem aplicația lor pe care o foloseam până acum doar pentru parcarea subterană și am găsit beneficii foarte interesante. Aștept să strâng punctele necesare și pe urmă abia aștept să văd dacă chiar pot profita de acele beneficii (reducere inclusiv la Carrefour? – wow).

Apropo de masă, mai alternam și cu IKEA, dar am renunțat la mâncat de la IKEA datorită tacâmurilor dacă nu murdare, atunci foarte tocite și unei lipse generale de spațiu (știți povestea, scaune ocupate fie de geci, fie de oameni care nu servesc nimic, dar îi așteaptă pe alții).

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*