Mi-au schimbat routerul Huawei cei de la Digi

Acum vreo doua saptamani brusc am avut viteza super scazuta la internet. De la o viteza car ar trebui sa fie spre „gigabit”, am avut o viteza de cativa MB/s, de am inceput sa ne folosim telefoanele pe post de modem de conectare la internet. Dupa doua zile am zis sa sun totusi la Digi (RDS). Cateva teste prin telefon, deschis tichet și programată o reverificare tehnică.

A fost amuzant ca la un moment dat operatorul de la Digi mi-a spus sa testez viteza cu un telefon de care nu mai stiam (folosim un iPhone pe post de ceas desteptator).

În fine, ziua următoare, deși era duminică, s-a prezentat la noi un domn de la Digi care a venit cu o nouă serie de teste și a hotărât înlocuirea routerului primit de la Digi. Am remarcat că am primit un router nou FiberHome.

Routerul primit pentru prima dată nu este nou, ceea ce m-a cam surprins, că eram aproape convins că echipamentele vechi nu se mai refolosesc la Digi.

În orice caz, dacă funcționează, excelent, oricum acum îl folosesc doar pe post de receiver, că am un alt router Tenda pe care îl folosesc în casă, mai ales datorită părții soft (interfața + aplicația de mobile e foarte intuitivă). Mă rog, a fost puțină bătaie de cap pentru că niște alte device-uri funcționau pe routerul vechi de Digi.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

2 Comments on Mi-au schimbat routerul Huawei cei de la Digi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*