Mi-am vândut hardware-ul pentru Flight Simulator

Adevărul e că de câteva luni de zile tot echipamentul hardware pe care îl aveam pentru Flight Simulator cam aduna praful.

Iar de când ne-am mutat, am avut pur și simplu atâta treabă că nu am mai avut când să găsesc constant câteva ore libere astfel încât să am câteva sesiuni de zbor. Pentru sesiunile de zbor pe care le făceam eu aveam nevoie de câte cel puțin 3-4 ore, ca să instalez echipamentul, „pornesc avionul”, fac configurările necesare zborului șamd.

Așa că acum ceva timp m-am gândit să îmi vând echipamentul de Flight Simulator.

De-a lungul timpului am avut mai multe seturi de echipamente, dar ultimul echipament a fost compus din:

  • Manșă Honeywell Alpha
  • Throttle Honeywell Bravo
  • Pedale Thrustmaster

Am mai avut și Logitech (Saitek) Flight Controls, Thrustmaster TCA Airbus, Joystick Logitech…dar pe toate le-am vândut pe OLX ca să fac upgrade-uri.

Când m-a sunat cumpărătorul pentru ultimul echipament chiar aveam un gând dacă să vând până la urmă echipamentul sau nu.
Inițial pusesem un preț și nerealist de mare pentru un echipament second hand și bineînțeles că nu m-a contactat mai nimeni.
Când am echilibrat însă prețul, evident, au apărut doritorii…

Ei bine, cel puțin pentru o perioadă cam asta a fost. A fost o perioadă frumoasă, chiar am făcut turul lumii de câte ori pe tururile din IVAO.

E adevărat, am rămas cu placa video RTX și cu un upgrade destul de mare de desktop. Și desigur, cu partea software și celelalte add-on-uri cumpărate 😀

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

2 comentarii

    • Din păcate încă nu am făcut școala de pilotaj, dar este ceva ce îmi doresc să fac în următorii ani.
      Da, simulatorul este foarte asemănător cu ceea ce ai găsi într-un avion, iar Microsoft Flight Simulator 2020 este absolut superb cu câteva add-on-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*