Mega aprovizionarea

Am fost ieri la frizeria mea preferată de lângă Kaufland. De obicei parchez la Kaufland, iar seara pe la orele 19-20 în principiu sunt locuri libere peste tot. Ieri – șoc. Toată parcarea ocupată, mașini lăsate peste tot, mă panicasem că pierd programarea la frizerie până găsesc un loc de parcare. Nu a fost așa, că am mai așteptat jumătate de oră la frizerie până să vină rândul programării mele.

În fine, la ieșire, cam aceeași nebunie în parcare. Și erau oameni foarte agresivi prin parcare, vă spun, mașini lăsate peste tot, parcări și în buza intrării supermarketului. Genul de oameni care nu au timp de stat la discuții când le atragi atenția că blochează intrarea.

Primisem de acasă o comandă de cola și mi-am amintit că stăm cam prost și cu cafeaua, așa că am intrat. Mă rodea totuși și curiozitatea.

Primul șoc la raionul de legume. Aproape totul dispărut. Mă așteptam să fie așa și la următorul raion – unde stau de regulă chestiile în borcane, dar era liniște. Liniște și la raionul de carne. La raionul de conserve părea ceva prăpăd, dar mai găseai câte o conservă. Am luat și eu două conserve Scandia, de control. Dar la raioanele de făină, paste și zahăr efectiv zici că au năvălit termitele. Nu mai era niciun produs. S-a terminat efectiv făina. Am mai stat și 10 minute la coadă la ieșire.

Deci da, pare că se așterne panica. Și la consumul acesta cred că în economie se vor face niște dezechilibre care dacă nu sunt cumva controlate s-ar putea să ne lovească mai tare decât presupusa epidemie globală de coronavirus.

Altfel, dincolo de acțiunile de PR, ar fi mișto ca supermarketurile să echipeze magazinele cu niște dezinfectante de mâini.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

4 Comments on Mega aprovizionarea

  1. A fost și soția mea la magazin și mi-a spus același lucru, la Carrefour la Piața Gorjului (cartier Militari) erau rafturi goale, lumea se aproviziona în draci.
    Ferească toți zeii și zeițele să vină așa ceva peste noi sau cutremurul ăl mare, că suntem terminați la ce autorități avem.
    Și la cum știm noi să procedăm, desigur, că autoritățile sunt imaginea noastră.

  2. Am trecut pe la prânz prin Carrefour Băneasa, după pauza de masă, să mai iau chestii necesare la birou. Raftul de Belvita era devastat, iar la casă zeci de oameni cu aceeași listă de cumpărături (făină, paste, conserve). Acum dacă am eu nevoie de, să zicem, făină, de unde cumpăr?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*