Mai bine

Poate doar mi se pare, dar am impresia că de niște ani, o dată cu ascensiunea discuțiilor pe rețele sociale, nu ne mai mulțumim doar cu a realiza niște lucruri.

Toată lumea caută perfecțiunea, viralitatea, like-ul.

În general, orice idee expui undeva, se găsește cineva care să vină să spună că mai bine faci altfel sau mai adaugi ceva să faci așa. Eventual însoțit de acel nu are rost să faci așa cum expui.

Și, din păcate, comportamentul acesta nu se manifestă doar în rețelele sociale cât mai ales în mailuri și comunicări între persoane.

Toată lumea caută ideea cea mai bună, nu neapărat implementarea cea mai probabilă.

3 Comments on Mai bine

  1. Acum nu știu din ce perspectivă privești lucrurile dar eu ma lovesc fix de opusul ideii exprimate de tine: oamenii parcă nu mai sunt în stare să-și folosească propriul cap și caută idei deja verificate și validate.

    Nu mai zic de faptul că se pun întrebări care pur și simplu sfidează logica, uneori și bunul simț…

  2. Eu cand fac lucruri de care sunt cu adevarat mandru ma apuc si scriu pe blog de ele. Uneori mai detaliat, alteori doar in trecere. Dau postarea pe Facebook, insa nu urmaresc mai niciodata likeuri sau vreun fel de apreciere pentru ca pana la urma ceea ce fac reprezinta adeseori o provocare personala si punerea in practica a unor idei.

    • Până acum ceva ani urmăream și like-urile, asta până am învățat că oricum nu contează, iar lucrurile de care personal aș fi mândru pot fi evaluate diferit de alte persoane/majoritate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*