Mafia III apare în octombrie şi acum chiar trebuie să mă gândesc la un PC de gaming

iMac-ul pe care îl am este senzaţional pentru editare foto, browsing, vizualizare poze sau filme, tastatura iarăși grozavă pentru scris și mouse-ul absolut superb după ce te obișnuișeti dar când vine vorba de un joc ocazional fie nu duce, fie nu sunt portate jocurile şi pe OS X. Şi atunci, dacă până acum marele motiv pentru care mă gândeam la un sistem PC de gaming era pentru vreun Flight Simulator, acum am aflat şi că se lansează Mafia III, unul dintre jocurile mele preferate, alături de Assasins Creed.
Data de lansare pentru Mafia III este în 7 octombrie, deja însă se poate precomanda pe Steam.

Mă tot uit de ceva vreme la sisteme gaming, sper ca până în octombrie să reuşesc mutarea de pe Mac înapoi pe PC, mai ales pentru jocuri dar și pentru upgrade-uri mai ușor de făcut. Despre upgrade-uri, treaba e simplă – acum 3-4 ani când am cumpărat Mac-ul, încă SSD-urile erau soluții scumpe și de capacitate mică, astăzi dacă aș vrea să adaug un SSD pe Mac sau să îi mai adaug ceva memorie RAM e o adevărată bătaie de cap.
În revenirea pe PC, până acum m-am decis doar pentru monitor, un Dell de 23.8 inch cu ecran IPS, pe care îl am deja şi la muncă şi sunt mega încântat de el. Mi-ar plăcea să configurez două monitoare și acasă, însă efortul de buget este mega-consistent, pentru același tip de monitor. Oricum, spuneam de fixaţia mea de un monitor bun. Prea mulţi îşi fac super-sisteme şi ignoră partea cu monitorul, lucru pentru care apreciam iMac-ul: display-ul este absolut senzațional.

work-setup

În rest, scumpe ca naiba sistemele pentru jocuri. Duce un sistem bunicel cât la preţul unui iMac de generaţie nouă.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*