Mă bate gândul să schimb tema blogului

Apropo de articolul cu modul în care se mișcă WordPress, de ceva timp mă gândeam să fac o schimbare și în ceea ce privește modul în care arată blogul. Atât aici cât și pe T2T.ro.

Dar sincer, nu mai știu de unde să o iau.

În general experiențele cu template-urile pe care le-am mai cumpărat în ultimii ani a fost că multe promit o grămadă de lucruri, dar e o promisiune gen marea cu sarea și ceea ce primești fie funcționează, dar lent, fie nu funcționează deloc ca în configurarea demo.

Ce surse de teme de WordPress ok știți? Envato mai e locul cel mai bun pentru template-uri?
Sincer mă bate gândul la un moment dat să și apelez la cineva pentru un template custom.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

10 comentarii

 1. Cea mai bună tema e cea cu care vine WordPress și cu puțină răbdare și ceva mai mult timp o poți face să arate fix cum vrei tu ca aspect fără compromisuri de viteză.

  În plus am mai observat ceva plăcut din punctul meu de vedere, tema vine optimizată și nu mai ai nevoie de tot felul de pluginuri car fac și desfac pentru un spor de viteză.

  Altfel poți încerca ce are Adrian Bolocan, Blocksy… mi se pare o temă drăguță care oferă suficient de multe chestii pentru varianta gratuită.

  • Nu e musai să fie gratuită, ba chiar e cam ultimul criteriu, ce mă interesează e cumva funcționalitatea.
   Cum spuneam, vreau să schimb și aici, dar și pe T2T.ro și caut o sursă reliable. La o adică vreau să fac și un site de prezentare.
   Ce e drept, aș putea avea răbdare 😀

 2. Iti trebuie o tema bazata pe block-uri. Sunt îmbunătățiri constante acolo. In rest, trebuie pus si un programator sa mai scoata din balariile din ele. Chiar daca browserele au evoluat, e bine sa mai scapi de niste JS-uri, de niste incarcari aiurea.

  Din cele vechi, GeneratePress, schema, sunt cam cele mai ok. Din cele noi… nu stiu, eu am transformat ceva bazat pe Genesis in ce e acum. Nu e wow, dar macar se incarca repejor, asincron raportat la ce cate poze pun.

  • Tema child e primul lucru care-l faci când instalezi o temă nouă… și după aceea modifici ce vrei și cum vrei

  • E prima dată când citesc de child theme – mulțumesc de comentarii, cred că e ceva important ce mi-a scăpat 🙂

 3. Claudiu pe mobil cam toate temele arată la fel… în principiu vorbim de structură… și 80% din trafic… minim 80% este din mobil… așa că nu ai nevoie de nimic altceva decât de o temă și atât… acum dacă tu vrei ca atunci când scrii pe desktop să vezi ceva frumos e treaba ta…

 4. Că tot s-a vorbit despre tema de la mine, se poate să nu o recomand? Mie chiar mi se pare ok, atât ca design, cât și ca opțiuni de personalizare. De rapidă zic că este suficient, primește actualizări des – ceea ce poate fi o problemă sau un avantaj – și există chiar și un grup pe Facebook unde poți primi asistență, la nevoie.

  • Există teme la rapide în teorie decât Blocksy… ți-am spus și cu altă ocazie, puțin bibilit la temă, pluginuri și ce mai ai tu custom pe sub capotă și blogul decolează instant.

   Am încercat să folosesc și eu Blocksy pentru un client dar așa by default îmi dădea cu rest și trebuia să mai pierd câteva zile ca să o fac să fie cum vreau eu. Am renunțat dar am pus-o pe lista scurtă… de folosit vreodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*