M-am jucat puțin cu ChatGPT și Dall-E

De ceva timp se tot vorbește despre automatizare prin inteligență artificială și am rămas cu părerea că mai e mult până departe. Cumva până zilele trecute când am testat pe rând Dall-E și ChatGPT.

Dacă Dall-E m-a impresionat mai degrabă prin imaginile de „showroom” care au ieșit extraordinar și nu neapărat prin ce am reușit să creez eu, ChatGPT este cu totul altă mâncare de pește și cred că are un mare potențial în a fi utilizat la scară largă.

L-am văzut exemplificat în postarea aceasta de la Alex Negrea și am zis că e o întâmplare cât de bine a ieșit textul, așa că i-am dat și eu aplicației o sarcină. Ce a ieșit vedeți mai jos.

Dacă intri pe chestiuni ceva mai tehnice, începe să o dea în bară, dar pentru generalități este o jucărie interesantă chiar și în limba română.

Ce este ChatGPT prin vocea aplicației?

Chat GPT este o tehnologie de conversație care utilizează inteligența artificială pentru a răspunde la întrebările utilizatorilor într-un mod natural. Utilitatea sa constă în faptul că permite interacțiunea cu un sistem informatic prin intermediul limbajului uman, făcând astfel accesul la informații mai ușor și mai rapid pentru utilizatori. De asemenea, chat GPT poate fi utilizat pentru a automatiza anumite sarcini sau pentru a oferi suport tehnic utilizatorilor. În general, această tehnologie poate fi utilizată în diverse domenii pentru a facilita interacțiunea umană cu sistemele informatice.

Mi se pare că acest tool poate să își câștige un loc în utilizarea zilnică prin folosirea sa aproape ca a unui motor de căutare. Efectiv poți să întrebi tool-ul și îți poate răspunde la întrebare într-un mod suficient de descriptiv.

ChatGPT se poate accesa aici.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*