Logistica personală în revenirea la birou

De pe la începutul anului sunt mai multe zile în care merg la birou decât zile în care muncesc de acasă. Cred că e ok să spun că la cum arată acum lucrurile work from home va fi mai degrabă excepția decât regula, sper să avem oportunitatea de a ne vaccina cât mai repede.

Am uitat oarecum toată perioada asta cum e să te trezești mult mai devreme decât începerea efectivă a muncii, să ai toată rutina aceea cu pregătitul mersului la birou.

În toată economia asta a pandemiei, cel mai dificil e cu logistica mesei de prânz pe care inspirat e mai degrabă să o ai pregătită de acasă, dar parcă nu vreau să îmi țin mâncarea în frigiderul comun sau să încălzesc la cuptorul comun cu microunde.

Cât privește hainele, mă gândesc serios să îmi comand niște haine simple, gen aceeași pereche de tricou și bluză de mai multe ori.
Cu pantalonii și încălțămintele e ceva mai simplu, că am aceeași pereche de blugi deja de mai multe ori în varii nuanțe cumva ușor diferite și în general nu prea poți da greș cu niște blugi Levi’s, iar la încălțăminte iar sunt niște branduri foarte ok pe care le frecventez de mulți ani.

Dacă stau bine și mă gândesc, am și vreo 5 tricouri de diferite culori de la Bigotti (am vrut niște tricouri polo cât mai simple) și de curând am comandat de la eMAG cumva același pulovăr în diferite culori, inspirat de faptul că aveam deja de la TopMan niște pulovere similare.
Apropo de cumpărături de la eMAG, m-a enervat teribil că la diferență de câteva zile s-au schimbat prețurile semnificativ, dar nu am mai vrut să mă complic pentru câțiva zeci de lei cu retur, comandă din nou șamd, că am tot abuzat de lucrul ăsta când mi-am refăcut PC-ul.

În altă ordine de idei, a început să fie coadă și dimineața, și seara pe traseul până la birou. Dar da, acum fac 20 minute la întoarcere, nu 15. Dimineața fac în continuare sub 20 minute până la birou. Recomand oricui căutarea unui job aproape de casă, calitatea vieții se modifică semnicativ când nu ai stresul dacă faci 40 minute sau 80 minute până la job. Sau, momentele de care multă lume mai vorbește de tip „să mai stau la birou până se eliberează traficul”.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*