Locul 1 la Gala Premiilor eCommerce – #GPEC – Best Online Merchant Award for the “Food and Beverages” Category

Gala Premiilor eCommerceAm obținut locul 1 la Gala Premiilor eCommerce, secțiunea alimente și băuturi pentru PRONAT, un magazin online creat 100% de către mine și deținut de către Eppi Plus srl.

Din păcate, datorită drumului lung până la București și pentru faptul că începutul de lună este mereu unul aglomerat la noi, nu am putut fi prezent să onorez premiul.

Felicitări echipei PRONAT! A fost un drum lung din februarie până acum, dar vom continua pe același drum. Am primit din nou confirmarea că e unul bun!

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

9 comentarii

 1. Am fost si eu la GPEC, nu am participalt cu magazinul. Felicitari, sincer sa fiu am ramas putin surprins cand am vazut ca ati castigat, dar site-ul merita, e frumos, functional si banuiesc sa aveti si marfa de calitate.

 2. @Calivita
  Site-ul respecta toate criteriile de jurizare. Poate altele sunt mai estetice, dar am concurat pe un barem – barem care in categoria noastra a fost cel mai bine indeplinit de catre noi.

 3. “un magazin online creat 100% de către mine” eventual tu ai incarcat produsele pe acel site.
  Nu glumi tu folosesti o platforma gratuit foarte bine cunoscuta.

 4. @Csori
  Nicio platforma nu iti garanteaza reusita vreunui magazin online sau faptul ca respecti anumite cerinte. Platforma e gratuita, ideea, produsele, felul in care vinzi sunt detalii importante. Nu e vorba doar de a incarca poze. Dar daca esti rautacios sunt ferm convins ca stii despre ce vorbesc.
  Poti si tu sa folosesti oricare platforma -solutii open source sunt o gramada – fie ca e prestashop, magento, oscommerce, open cart s.a.m.d. si la anul sa te inscrii la orice concurs vrei – pana la urma intrebarea mea e…de ce nu ai facut-o pana acum?

 5. De acord cu Claudiu. Un exemplu foarte bun ar fi bloggerii de succes din strainate care fac o gramada de bani (cel putin 1000$ pe luna) doar scriind cu WORDPRESS, o platforma gratuita. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*