În linie dreaptă spre Crăciun

În 11 noiembrie s-au aprins luminițele de Crăciun. Sunt aceleași ca acum un an, aceleași ca acum 10 ani, poate un pic mai multe.

S-a deschis și Târgul de Crăciun de la Tivoli ieri(18 noiembrie). Aparent ar fi printre cele mai frumoase târguri de Crăciun din lume. Asta explică și puhoiul de oameni adunat ieri în fața intrării. Nu mi-a venit să cred când din autobuz am văzut atâta lume adunată, așteptând la coada de zeci de metri să intre. Zici că tot orașul s-a adunat, și nu ar mai fi timp până la Crăciun de intrat.

Berea de Crăciun s-a lansat și ea. Pe lângă foarte cunoscutul Tuborg Christmas Brew mai sunt multe alte variante de la ceilalți producători locali, dar și bere care apare doar perioada asta. Cea pe care am testat-o eu e foarte dulce, zici că-i suc. Nu prea are alcool în ea.
În ziua în care s-a lansat berea cam tot orașul a ieșit în oraș. Petrecere sponsorizata la multe baruri de Tuborg cu happy hours – 5 beri la preț de două.

Spotify deja-mi bagă pe gât playlistul de Crăciun. Dar e ok. Apropo, ce se mai aude de venirea Spotify în România? Chiar simt nevoia să trec contul pe RO, iar pentru momentele când asculți muzică românească, AI-ul o mai dă în bară și ajunge la manele. Poate cu mai multe date..

Mă aștept ca zilele astea să și ningă. Temperatura de afară e relativ departe de a fi negativă, dar temperatura resimțită este binișor sub 0.

Încep să mă gândesc tot mai serios că ar trebui să merg la un semimaraton. Acum aș putea alerga cu un efort mare cam 10 km. Cum iarna doar ce stă să înceapă, poate s-ar putea.

Cred că voi aprinde și niște lumânări parfumate curând. Hygge cum s-ar spune. Jesus, am alergie deja la cuvântul ăsta 😀

Mi-aș dori să scriu mai mult. Sau mai des. Cred că mai des.

Mai sunt 5 săptămâni până la Ajunul Crăciunului, vă vine să credeți?

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!2 Comments on În linie dreaptă spre Crăciun

    • Crezi? Oferta de muzică „comercială” cam e acolo. Ce probabil va lipsi va fi muzica live, coverurile și celelalte playlisturi care fac din Spotify un produs atât de iubit. Am descoperit în 3 luni cu spotify muzică cât în 5 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*