La final de an – 2011

Va doresc ca anul ce sta sa inceapa sa fie mai bun decat 2011. ­čÖé Atat. Sper ca 2011 a fost minunat pentru voi si cum only way it’s up, 2012 sa fie si mai plin de succese.

Pentru mine 2011 a insemnat mult. Am invatat, am crescut, am invatat, am muncit cum n-am muncit in toata viata mea – insa si satisfactiile au fost pe masura.

Profesional, mi-am schimbat jobul. Fac ce imi place, cum am facut si anul trecut. Am evoluat, am cunoscut multi oameni faini, am pierdut din pacate prietenii…totusi, poate o evolutie normala a lucrurilor.

Spre deosebire de anul trecut, poate cel mai important lucru invatat in 2011 este sa ma focusez pe obiectivele mele, sa ma tin de ele chiar daca rezultatele nu apar din prima secunda. M-a ajutat acest lucru extrem de mult pe final de an. De asemenea, ca obiectivele sa iti reuseasca trebuie sa iti impui mereu un target undeva la limita dintre realism si cel mai bun caz. In acest caz va dati seama ca acel realism e tot o granita intre cel mai bun caz posibil si acceptabil.

Vorba multa, pierdere de timp. Sa aveti un 2012 minunat!

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

13 Comments on La final de an – 2011

  1. Mergand dupa principiul tau “only way it’s up” si uitandu-ma ce an bun(pentru mine) s-a incheiat inseamna ca ma asteapta un an minunat!Iti doresc sa ai si tu parte de unul de neuitat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*