Întrebări pe mail despre articole pe blog

În ultima vreme am început să primesc tot mai multe întrebări pe email despre subiecte din articolele de aici. De departe, cele mai multe întrebări le primesc despre Revolut, dar este ciudat pentru că articolul despre Revolut are sute de comentarii deja și răspunsurile sunt aceleași. Ar trebui să fie găsite instant majoritatea răspunsurilor.

Și un alt articol care conduce tirul de întrebări este cel despre spălătoriile auto cu fise. Oamenii cred că citesc doar titlul, primesc zeci de mesaje că vor o ofertă pentru o astfel de spălătorie.

Ori, mai sunt oamenii care mă caută pe Facebook pentru a le garanta că Revolut funcționează într-un anume fel cu Paypal.

Și de aici sunt două tipologii de întrebări. Practic, la articolul cu Revolut oamenii nu citesc articolul/nu urmăresc comentariile, dar trimit mailuri; iar la articolul cu spălătoria auto oamenii habar nu au pe ce planetă sunt. Pe aceștia din urmă nu am ce face decât să îi ignor.

Oricum, întrebările ar trebui puse pe blog, mai ales când nu sunt situații personale. Așa toți oamenii ar ajunge la informație.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*