Instagram – rutina din fiecare dimineață

De ceva timp, am început să postez o dată la câteva zile pe Instagram. Inițial încercam să surprind momente din viața de zi cu zi, ulterior mi-am dat seama că de fapt pot să postez și poze din trecut, pe care nu le-am mai pus.

Ce este interesant este că dacă la început făceam un fel de hit and run pe platformă, în sens că doar postam o poză și ieșeam, de ceva timp chiar am început să scrollez serios și feed-ul de instagram, acesta nefiind atât de bombardat de branduri cum e pe Facebook, sau măcar nu e atât de comercial.

Plus, e o platformă pozitivă, spre deosebire de Facebook, unde mai nou când intru și citesc știrile încep să mă deprim.

Mă rog, cu toată relaxarea de pe instagram, nu pot să nu mă întreb cam care va fi direcția platformei. Pentru că ușor-ușor oamenii se vor plictisi. Iar like-urile alea de pe instagram, cred că vreo 80% din ele sunt de la boți.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

2 Comments on Instagram – rutina din fiecare dimineață

  1. Instagram e mult mai OK din aproape toate punctele de vedere, mai putin felul in care apar postarile in feed, sau mai bine zis faptul ca ce ai vazut/apreciat nu dispare din feed. Nu sunt singurii cu problema asta si am scris de treaba asta de curand: https://zpoz.net/3KYlu;

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*