ING schimbă condițiile pentru utilizatorii cardurilor de credit

În ultimii ani mi-am finanțat călătoriile de multe ori cu cardul de credit. Iar cardul de credit de la ING a fost excelent pentru acest lucru, pentru că puteam să împart orice plată în 12 rate lunare. Când mai cumpăram niște bilete de avion, era excelent să împart costurile în 12 rate lunare, fără dobândă. De exemplu, dacă vedeam o promoție bună pentru biletele de avion, nu aveam emoție și săream pe ea.

Ultima dată când am fost în Asia, am cumpărat biletele de avion în august, deși călătoria o aveam în ianuarie. Și efortul de a împărți 450 EUR la 12 nu este deloc mare în acest context.

Din păcate, ING mi-a trimis o scrisoare și un email prin care anunță că renunță la acest mecanism de 12 rate fără dobândă. Mi-au trimis chiar un card nou VISA (cel vechi e MasterCard, dar ING nu mai emite în România carduri Mastercard, din ce am înțeles), deși cardul vechi încă nu expira.

Era o mișcare așteptată, deja din office mi-au spus că nu se mai emit acele carduri sub condițiile noi.

Iar noua ofertă nu este nici pe departe atât de bună. Bine, ce ar putea să bată 12 rate fără dobândă, la orice plată peste 100 lei? Sigur, problemă era doar dacă erai în străinătate, dar au mărit timpul de transmitere al SMS-urilor la vremea aceea.

Păcat.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!1 Comment on ING schimbă condițiile pentru utilizatorii cardurilor de credit

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*