Haine de același fel

Eu sunt un om destul de constant în alegeri. Când îmi place ceva, nu caut să schimb acel lucru, ci caut să îl multiplic.

Cam la fel și cu hainele. Realizez asta mai cu seamă după postările de pe Instagram.

De exemplu, acum majoritatea blugilor pe care îi port sunt de la Levi’s. Am prins pasiunea lor după ce am fost prima dată în SUA și le-am luat la un preț OK. Acum au venit cam aceleași prețuri și în RO. Și deseori îi prind la promoții pe la 300 lei, nu e nevoie să plătești cei 600 lei când apar prima dată în colecții.
Anterior, purtam mulți blugi de la Mango sau Reserved.

Tot așa realizez că fac și cu tricourile. Anul ăsta am cumpărat vreo 4 tricouri de la Lacoste, după ce am luat unul acum câțiva ani și a rezistat cu brio. Singura mea grijă a fost să le prind la un preț decent, dar de obicei le adaug în favorite și când le prind la prețul minim, trimit comanda.

Anterior am luat mai multe tricouri de la Bigotti, cum tot așa anterior luasem mai multe pulovere cu gât înalt de la US Polo.

Deci când vine vorba de haine, nu prea vreau să îmi complic alegerile. Mai ales că îmi plac hainele clasice, care nu caută să iasă în evidență prin mesaj sau vreo aliniere la tendințe extravagante.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*