Greu găsești un cabinet veterinar bun în București

pisici
pisici

Vedeam zilele trecute o reclamă pe la Romexpo pentru un cabinet veterinar de pe B-dul Jiului și îmi amintesc cum acum câțiva ani, când motanul avea doar 4-5 săptămâni că am trecut pe acolo. Acesta a consultat pisoiul, l-a dat cu o pastă deparazitoare pe holul cabinetului (nici nu s-a obosit să îl consulte în cabinet) și a grăit „este sănătos tun”. Am plătit deparazitarea externă, am plecat și cu niște mâncare pentru pisoi, totul părea bine. Nu eram nici noi prea experimentați cu veterinarii, Maia nu a avut probleme.

Nu mai știu de ce nu ne-am întors la cabinetul acesta. Cred că am spus să mergem cu amândoi la același cabinet, pisica având fișa la alt cabinet. Ei bine, la cabinetul la care mergeam de fapt, l-au găsit pe motan și cu paraziți interni, și cu râie auriculară, ceva ce avea încă din momentul primului consult. Probabil doctorul respectiv nu avea chef de dezinfectat masa de consult după, de aceea a consultat motanul în sala de așteptare.

Mă întreb de ce ai plăti reclamă outdoor de ani de zile dacă tu nu îți faci treaba.

Oricum, de ani de zile ne amintim cum ne-a grăit doctorul că e sănătos tun. Trebuia să ne dăm seama că nu avea cum să fie sănătos tun după ce la 4 săptămâni cel puțin o săptămână a stat-o sub mașini, afară, în furtună și ploaie.

De ani de zile mergem la cabinetul veterinar de lângă Piața 16 Februarie. Nu este neapărat aproape, dar acolo și-au primit amândoi sterilizarea, vaccinurile și analizele obișnuite.
Din păcate aici s-au tot schimbat medicii veterinari și iar și iar povestește istoricul, încearcă să te asiguri că totul este știut.. ceva ce să nu pară mecanic în condițiile în care sala de așteptare mereu e plină. Desigur, există fișa medicală, dar parcă altfel discuți cu medicul care a consultat și diagnosticat câțiva ani pisicii.

E cam greu să găsești un medic veterinar bun în București, din păcate.
Cabinetele mari am impresia că puse pe făcut cât mai mulți bani, cele care ar părea să fie recomandate ar fi departe iar cabinetele mici rețin greu doctorii/asistentele.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

3 Comments on Greu găsești un cabinet veterinar bun în București

  1. Un medic f bun , care mi a salvat animalutele aduse din strada cu diverse patologii ,este dr. Burcea Viorel de la cabinetul Ars Medica , Titan ,langa circa 13 de Politie.

  2. Noi am gasit o clinica foarte buna lângă casa – Centrul Veterinar Domenii. Apelăm cu incredere la ei de fiecare dată. Pentru non-stop mai apelăm si la cei de la pet stuff.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*