Google Analytics pentru Desktop

In general, imi place sa am acces la datele din Google Analytics din orice punct. Fie ca sunt la munca, acasa sau te miri unde. Pentru telefon am rezolvat prin Simple Analytics Widget de pe Android Shop si oarecum cautam ceva asemanator si pentru Windows 7, un widget in coltul ecranului.

Relativ nu am gasit pentru desktop ce cautam, insa am gasit un programel (Dopac) care e inca in faza beta testing si iti ofera acces la date dintr-o aplicatie cu un design foarte placut.

Raportarile in principiu sunt la obiect, din pacate nu am reusit inca sa imi dau seama cum merge partea cu Goals & Ecommerce. Probabil fiind in beta nu au gasit o metoda exacta de a afisa conversiile, sau nu merge pentru ca sunt intr-un fel de trial. Ah, si nu am reusit sa aleg datele pentru care se face raportarea, e oarecum blocat pe ultimele 30 zile.

Eu zic ca e intersant, have fun 🙂

Totusi, daca cunoasteti o solutie de widget pentru Windows 7, please share.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

4 Comments on Google Analytics pentru Desktop

  1. google analitycs a fost intodeauna o unealta super pentru cei care doresc sa faca SEO insa nu avea incredere in el 100% din moment ce si ei fac bani (si vorbim aici de sume imense) din vanzare publicitate… Intodeauna listarile lor sunt preferentiale in functie de cat valoreaza PPC. Sunt cateva programe care iau informatia de la ei si o convertesc mult mai bine si eficace.

    Cheers, Radu SEO guru 😀 lol

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*