Gara de Nord e raiul încărcătoarelor ieftine de telefon

Cum vă spuneam, am rămas din nou cu un singur încărcător de telefon mobil pentru iPhone. Cel original de venise cu telefonul a fost rost, cel pe care l-am cumpărat original mai trăiește, cel ieftin luat din Gara de Nord a fost ros și el. Așa că, dacă tot aveam ceva mai mult timp liber sâmbăta asta și eram în drum, am coborât la metrou la Gara de Nord să mai cumpăr un încărcător ieftin. Magazinașele astea sunt cumva pe culoarul de trecere dinspre ieșirea directă în Gara de Nord și peronul de la M1, vedeti harta pentru orientare.

Harta Statie Metrou Gara de Nord
Sursa harta

Ei bine, din păcate locul de unde am cumpărat data trecută încărcătorul era închis, dar un băiețaș m-a dus la un alt butic cu de toate. Acolo văd exact încărcătorul pe care l-am luat data trecută doar că băiatul încerca să mi-l vândă cu 15 lei. I-am spus că oricum e ieftin, dar nu pot plăti pe el dublu de cât am dat data trecută. A înțeles.
Mai merg la următorul butic, aici era un nene supărat care mă tot întreba dacă vreau cablu sau încărcător. Eu o țineam pe a mea că vreau cablu de încărcare, el dacă vreau cablu sau încărcător și îmi spunea că e diferență între ele. Într-un final mi-a arătat că ălă de se bagă în priză se numește încărcător și celălalt e cablu. I-am spus că nu îmi pasă, drept pentru care el mi-a spus că nu ține cabluri pentru iPhone.

Următorul magazin și de aici am cumpărat două bucăți într-un final. Primul cablu de încărcare la 10 lei, partea faină e că are conexiune atât Lightnigh pentru iPhone cât și MicroUSB pentru alte dispozitive. Cauciucul este foarte mișto.

IMG_4080

IMG_4079

Al doilea este un cablu care în loc de cauciuc învelitor are peste material textil, așadar riscul de a se rupe este foarte mic. A costat doar 7 lei.

IMG_4085

Pe net, în schimb, nu am reușit să găsesc cabluri de încărcare pentru iPhone mai ieftine de 25-30 lei. La care mai adaugă și transportul. Unele lucruri, cu toate că e mai simplu online, nu merită cumpărate de pe net.

Iar dacă prințesa a tot vrut să fie fotografiată, ia uite-o ce mândră stătea după ce am terminat de pozat cablurile.

IMG_4110

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

6 comentarii

    • Cred ca trimit la posta, ori ca sa merg din Bucurestii Noi pe Vacarescu unde se distribuie coletele internationale trebuie sa imi iau o zi de concediu.
      Ma intrebam daca cineva vinde online in RO la preturi ceva mai rezonabile.

  1. trimit prin posta. comenzile din europa nu au taxe vamale, la fel si comenzile de sub 10 dolari din tari non UE.

    coletele vin la posta de care apartii, nu neaparat pe vacarescu. primesti ordin postal, de duci cu buletinul si ridici. dureaza ceva, ce-i drept, dar iei chestii la 1-2-3 dolari, care in ro sunt 30-40-50 de lei 🙂

  2. Razvan, cred ca zice bine Claudiu. De curand am luat si eu un mousepad din China si am primit aviz sa ridic “din centru”, nu de la posta de la care apartin. S-a facut un fel de mesagerie cu cateva ore de program. Inainte primeam la posta la care eram arondat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*