Freelancer Google Ads

Salut!

Eu sunt Claudiu Farcaș și am o experiență de peste 15 ani în crearea, gestionarea și coordonarea campaniilor de performance marketing.

Am fost printre primii specialiști din România certificați în Google Ads, încă din 2012 (la vremea aceea Google AdWords).

Am lucrat de-a lungul timpului pentru branduri precum MatHaus, Arabesque, momondo, Profitshare, Pronat, dar și pentru proiecte mai mici precum gestionarea de campanii de Google Ads pentru ansambluri imobiliare sau campanii de imagine (Google Display) pentru branduri de tehnologie.

Pe lângă aceste campanii, am o experiență vastă în gestionarea campaniilor de Pay-Per-Click pentru branduri care au fost de-a lungul timpului active în marketing afiliat precum eMAG sau Flanco, reușind să generez vânzări punând la bătaie propriul meu buget de marketing în schimbul comisioanelor oferite de către aceste branduri. A fost o perioadă excelentă de învățare!

Ce servicii de freelancer performance marketing ofer?

Dacă dorești să îți lansezi afacerea online sau să îți crești vânzările prin promovare online ai ajuns în locul potrivit!

Ofer servicii de consultanță și gestionare a campaniilor Google Ads, Facebook Ads, Waze Ads și consultanță pentru implementarea campaniilor și în alte canale de performance marketing.

Dacă ai nevoie, pot să îți ofer sfaturi legat de ce să ceri pentru realizarea unor obiective măsurabile în campaniile de Google Ads sau Facebook Ads.

Dată fiind vasta mea experiență în ecommerce, ofer și servicii de consultanță ecommerce: de la strategia comercială și până la realizarea unei strategii de marketing pe termen mediu și lung. Contactează-mă mai jos!

Cui mă adresez?

Magazine online (business-uri ecommerce) sau alte afaceri care doresc să își promoveze business-ul în online: imobiliare, servicii, restaurante șamd.

Mai important decât domeniul activității tale este să găsim chimia dintre noi pentru a face performanță și a îndeplini așteptările setate corect! Restul se rezolvă cu mai mult sau mai puțină muncă…și cu dedicare!

Ce ofer? Realizare strategie, implementare și optimizare campanii Google Ads

  • Definirea unei strategii pentru implementarea campaniilor Google Ads în acord cu obiectivele setate (vânzare, lead-uri, șamd)
  • Realizare cont Google Ads, setare date facturare și setări generale*
  • Realizare cont Google Merchant Center, consultanță realizare feed
  • Consultanță implementare tracking, conectare conturi Google Ads / Google Analytics / Google Merchant Center, Search Console, Google Tag Manager
  • Implementare campanii Google Ads în funcție de obiective și necesități: Search, Shopping, Display, Local, Video (Youtube)
  • Optimizare și adaptare continuă a campaniilor, reclamelor, monitorizare, expandare sau restrângere cuvinte cheie
  • Rapoarte și analize periodice asupra continurilor de promovare

Factura Google și introducerea datelor de card sunt în sarcina clientului.

Microsoft Ads (Bing Ads)

Microsoft Bing Ads se aseamănă foarte mult cu Google Ads și oferă expunere pe motorul de căutare Bing într-o manieră similară cu cea oferită de Google. Este foarte simplu de translatat o campanie Google Ads într-o campanie Bing Ads, așadar putem avea și o componentă de Bing Ads.

Prețuri servicii freelancer Google, Facebook, Bing Ads

Prețurile se stabilesc în funcție de complexitatea proiectului și bugetele gestionate, iar facturarea se face la nivel de oră, cu un minim de 5 ore/lună/cont.

Serviciile se contractează pe o perioadă minimă de 3 luni, iar facturarea se face la începutul fiecărei luni.

Raportarea rezultatelor

Raportarea rezultatelor se face la cerere într-o prezentare sau printr-un raport Google Data Studio (Looker Studio).
Există posibilitatea și a prezentării rapoartelor într-un video call sau stabilirea de ședințe în persoană.

Certificări

Sunt specialist certificat în Google Ads, Waze Ads și Google Analytics. Vezi aici toate certificările Google pe care le posed.

Formular de contact

Contactează-mă și găsim împreună cea mai bună soluție!

Completează datele formularului de contact de mai jos cu cât mai multe detalii posibile.