eMAG oferă posibilitatea programării livrărilor pentru unele comenzi

Stephen Woods, Amazon cat, Flickr

UPDATE 2023: Din păcate, eMAG iar nu oferă nicio modalitate de a programa livrarea. Singurele modalități de a programa livrarea pentru comenzi sunt cele cu livrare rapidă prin Tazz (acolo unde e disponibil și pentru ce produse e disponibil).
___________________________________________________________________________

Articolul vechi:

Nu știu dacă mai țineți minte, acum câțiva ani, când lansai o comandă pe eMAG exista posibilitatea de a alege data de livrare. Nu puteai neapărat alege ora de livrare, dar puteai oarecum programa data de livrare. Se întâmpla prin 2012.
Era foarte convenabil să comanzi ceva miercuri sau joi și să alegi livrare sâmbătă. Sau orice alte zile relativ apropiate. Nu mai știu de ce au scos opțiunea asta, poate datorită volumelor care au devenit prea mari și a presiunii pe spațiul din depozit, poate datorită curierilor, cine știe.
Astăzi, livrarea standard este un estimat de livrare, ceea ce de multe ori îmi punea câte o frână la comandă. Există un estimat, apoi mai e hazardul și mai e traficul.

În ultimele luni, opțiunea care îmi plăcea era cea de livrare în 2h, chiar dacă venea pentru un cost suplimentar.
Alteori comandam și la showroom…și tot târziu ajungea. Stăteam în fața showroomului de la Băneasa așteptând după o zi de la comandă să descarce marfa. Așa că nu aveam neapărat o problemă să plătesc suplimentar pentru ceva ce îmi doream imediat ulterior.

Totuși, după achiziția Sameday de către eMAG, pare că lucrurile încep să se miște într-o direcție bună și avem pași timizi spre opțiune ceva mai diversificată pentru client în privința livrării (în sfârșit!!). Avem zeci de mii de magazine online, plățile cu cardul sunt pe un trend bun, dar totuși uneori oamenii nu comandă tocmai pentru că nu este o dată clară de livrare, ce să mai spunem de oră. Când poți comanda la muncă și produsele nu sunt voluminoase, este în regulă. Sigur, excepția era când comandam la Zooplus și în ultima vreme livrarea se făcea prin DPD, iar la Swan aveam un curier super de treabă și îmi aducea coletele direct în parcare.

În fine, de câteva săptămâni pe eMAG și-a făcut aparația, cel mai probabil doar pentru București și doar pentru produsele vândute de eMAG opțiunea de „Livrare când Vrei tu”.

eMAG - Livrare cand vrei tu_1

Nu este ceva extraordinar de nou, în fapt cam așa se făcea programarea și pentru comenzile supermarket. Cel mai probabil au adaptat know-how-ul de acolo spre zona această.

Și mai e o parte foarte pozitivă: când comanda nu este foarte mare, și nu te încadrezi la opțiunea de livrare gratuită – livrarea standard costă 14 lei. Livrarea când vrei tu costă 19 lei.

Aici ar fi trebuit să apară 14 Lei pentru costul livrării standard

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*