eMAG lansează serviciul „Genius”

eMAG cocheta de mulți ani cu lansarea unui program special pentru clienții fideli și iată că astăzi introduce serviciul Genius, un program cu beneficii bune mai ales pentru clienții recurenți.

Subscripția oferă livrări gratuite și prioritare (a doua zi) pentru comenzile livrate de eMAG (și probabil o selecție de parteneri din marketplace), alături de o extindere a perioadei clasice de retur oferite de magazin, de la 30 la 60 zile.

Probabil că în următoarele zile o să mă abonez și eu la acest serviciu, nu de alta, dar comand suficient de des de la eMAG, de la produse scumpe, la mărunțișuri livrate în Easybox, și tare m-ar interesa să scap de acele taxe de livrare care sunt tot mai prezente în ultima vreme.

Cu termenele de livrare de la eMAG nu am avut probleme în ultima vreme, iar serviciile de livrare programate sau cel prin Tazz funcționează cu brio (chiar săptămâna aceasta le-am retestat pe ambele). Am dat perioada asta și ceva comenzi marketplace, toate au ajuns cu bine, deși nu neapărat „next day”.

Acum, mai trebuie spus că în regulamentul campaniei se precizează că anumite facilități pot fi suspendate din program pe anumite perioade (ex în Black Friday, când probabil nu există capacitate de a livra a doua zi). De asemenea, există o serie de produse la care nu se promite nici acolo livrare a doua zi: în general electrocasnice (albe) și alte produse agabaritice sau cu cerințe de livrare speciale.

Aș fi tare curios de așteptările eMAG vis-a-vis de acest serviciu și câți abonați vor avea la acest serviciu. Momentan e limitată posibilitatea de abonare la Genius pentru București și câteva alte localități, probabil acolo unde curierii sunt mai bine dezvoltați.

Am înțeles că pe lista de beneficii pentru cei care achiziționează pachetul „Genius” sunt doar la început și ar trebui să mai vină niște beneficii acolo. Aștept un eveniment de shopping „Genius Days” 🙂

Costul de 99 lei/an nu este mare și practic îl recuperezi din costurile de livrare altfel plătite.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

1 Comment on eMAG lansează serviciul „Genius”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*