DN1 între București și Otopeni este sufocat de accidente la ore de vârf

E mișto când merg la serviciu, fac cam 15-20 minute. Din păcate, dacă dimineața sunt cumva contrasens, la întoarcere, seara, trebuie să stau în inevitabila coadă care se formează la intrarea în București.

Deseori coada este dincolo de podul de la Otopeni, iar aproape de fiecare dată când coada depășește podul de acolo este câte un accident.

Dacă peste vară făceam observația că în fiecare zi de vineri se blochează DN-ul datorită unor accidente (e o zonă crepusculară între Otopeni și Liceul Francez…), acum este cumva ziua și accidentul. Pe la 17-18:00 este mai mereu accident.

Și astăzi(luni), când mă întorceam de la serviciu au fost două accidente pe sensul spre București, unul după altul. Tamponare în lanț.

Am intrat puțin până în Carrefour, Waze tot arăta accidentele acolo și pe lângă asta a mai intervenit un accident și pe sensul spre Otopeni.

E nevoie ca de aer de un metrou pe relația București – Otopeni. O stație intermodală la Aeroport ar putea rezolva mai multe probleme decât ne dăm seama.

Amuzant a fost și când veneam spre casă, un nene a fugit prin spatele autobuzului, cu vreo 15 metri înainte de trecerea de pietoni și când i-am dat un claxon scurt s-a revoltat oprindu-se pe stradă.. mi-am dat seama că a fost o greșeală să îi dau un claxon, dar așa sunt eu, mai naiv, cred că oamenii își dau seama de greșeală. Mai lipsea să se arunce pe mașină, să fie treaba treabă.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*