Detroit Become Human – jocul cu mai bine de 40 finaluri

Cum am rămas în București weekendul ce tocmai a trecut, și mai este și un weekend prelungit, vineri când am ajuns acasă m-am hotărât să cumpăr un joc pe PlayStation. Îmi plăcuse ideea viitorului CyberPunk 2077 așa că am zis să cumpăr un joc relativ similar care deja e pe piață: Detroit Become Human.

Jocul este despre niște roboți androizi care încep să capete conștiință și să încerce să transmită un mesaj lumii că au ceea ce se numește empatie, deci sunt egali oamenilor.

Jocul în sine este foarte cinematic și are o mulțime de decizii care pot fi luate și care pot afecta desfășurarea generală a liniei jocului. Este mișto că jocul îți arată și statistic ce au ales alți utilizatori de Detroit Become Human.

Nu este un joc lung, l-am terminat în sub 8 ore efective de joacă.

Partea mișto este că povestea se poate termina în vreo 40 moduri, funcție de alegerile fiecăruia. Practic jocul poate fi și violent, dar și pașnic.

Eu am terminat jocul într-un mod care se apropie destul de mult de ceea ce este un „good ending”, deși am pierdut niște personaje chiar la final.

A fost mișto că și Ralu era captivată de cum decurge acțiunea jocului.

Jocul încă se poate cumpăra în oferta PlayStation Days of Play cu vreo 90 lei pe PlayStation Store. Oferta expiră în dimineața zilei de 18.06.

Detroit Become Human va deveni disponibil și pe PC…sometime.

Abonează-te la newsletter și primești săptămânal un rezumat cu ultimele articole publicate!Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*